Eu ma indoiesc ca unui tip i-ar placea asa ceva, siiincer.
Prietenul meu spunea in gluma asta, intr-o zi cand am vazut o tipa neepilata, imbracata in fusta.Personal,nici daca ar vorbi serios nu as face asta, mi se pare putin cam aiurea ca picioarele mele sa fie in competitie cu ale lui, caci si el, ca baiat se epileaza in anumite zone.Plus ca nu-mi doresc sa am restrictii asupra stilului vestimentar, doar pentru ca ii place lui blanita si mae si neigienic pe deasupra.
Nu ar spune niciodata asta , si chiar daca mi-ar zice tot nu fac ca el, s-a obisnuit
Igiena personala este si respectul fata de sine si fata de altii. Daca lui ii place ca eu sa am tufisuri pe picioare si acest lucru ma face pe mine de ras in lume, normal ca nu l-as asculta! Si acest mod de a pune problema este total gresit! Poti sa-i spui si tu ca-l vrei cum l-a lasat Dumnezeu, sa-i creasca barba pana la pamant, in devalmasie, fara sa vada lama sau briciul, natural, ca la calugari si o sa vezi daca ii convine! Eu nu as accepta astfel de constrangeri care tin de igiena mea personala si imaginea mea publica.
Depinde de zona pe picioare sub brat nas accepta in zona organelor as fi de acord dar doar partial un pic de "mustata"nu strica...
Vai de viata mea? S-a intors lumea cu josul in sus?!
Pai noi in loc sa evoluam ne prostim mai rau?
In primul rand defineste expresia "partenerul tau de viata"! E cumva amant, te intretine, depinzi de el?
Ce-i drept naturaletea la o femeie este o latura pe cale de disparitie la ora actuala; cosmeticele si materialele de infrumusetare au ajuns sa faca din fete adevarate maimute care sunt departe de a se numi frumoase!
Insa crede-ma ca epilatul este vital! El poate sa-ti ceara orice, eventual sa te stergi la fund cu frunze de dovleac, important este daca tu poti face asta sau nu?!
Mie mi s-a intamplat asta.Eu de obicei ma epilez peste tot si prietenul ma vrea naturala la "portocala" si i-am zic ca accept daca lui ii place asa de mult naturaletea acolo jos... dar am acceptat doar pentru. 10 zile...:p
Nu cred ca exista baieti care sa prefere sa isi bage limbuta intr-o padure tropicala
Naturaletea nu inseamna sa nu te epilezi si nu, nu as accepta.
P. S. nu cred ca ar cere vreun baiat asta
MaximAnaMaria întreabă: