| KarinaKarinutzaDeiasi a întrebat:

Daca partenerul meu a bagat doar capul penisului in …. si eu sunt virgina, (imi intarzie ciclul) sunt sanse sa raman insarcinata? va rog mult help????????

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Extrem de mici. ce vârstă ai? probabil doar ai menstruație încă neregulată și se mai intâmplă să întârzie.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns (pentru Adry05):

Extrem de mici?
De ce?
Cu cat esti mai tanar cu atat sansele pentru o sarcina sunt mai mari.

| Adry05 a răspuns (pentru Ionescu_Marius_1980):

Pentru că și-a băgat un pic capul, cel mai probabil nici n-a ejaculat, maxim poate vreun pic de lichid din acela care oricum sunt șanse mici să te lase însărcinată cu el din cauza numărului mic de spermatozoizi, și in plus și ea ar trebui să fie într-o perioada de maximă fertilitate ca să rămână cu asemenea cantitate atât de mică. ASTA DACĂ A AJUNS CEVA ÎN EA, că există și șansa să nu. Sunt șanse de maaaaaxim 4%

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns (pentru Adry05):

De unde sti TU ca "si-a bagat un pic capul"?
Nu ai fost acolo sa masori.
Te increzi in cuvintele unei copile cu capul plin de hormoni?
Nu zic ca minte, zic ca poate nu stie care e diferenta, mai ales in momente de excitare maxima.
"Cel mai probabil nici n-a ejaculat"
Din nou... Afirmatie fara fond!
Iar despre perioada fertila:
Stiati ca:
Stiai ca spermatozoizii pot supravietui in interiorul vaginului pana la 7 zile?
Perioada fertila (care se calculeaza doar cand ciclul este regulat), tocmai s-a extins cu 7 zile!
"Numarul mic de spermatozoizi"
Cam cati?
Sti de cati este nevoie pentru o sarcina?
DE UNUL!
Acu sa te vad eu cum mai calculezi ca sansele sunt de 4%
laughing
Tu asa pacalesti fetele ca sa faca sex ne protejat?

| Adry05 a răspuns (pentru Ionescu_Marius_1980):

Bine marius lasă că ai fost tu acolo și știi mai bine ce și cum
da, fix asta fac, incurajez fetele sa facă sex neprotejat că-mi iau procent de la oculta mondială pentru mărirea popuulației

| mihai69 a răspuns:

1. Dacă a băgat fie doar și „capul" (glandul), sigur nu mai ești virgină;
2. Șanse? Poate ghinioane, că sigur nu asta dorești. Din păcate, nu e imposibil, deși destul de puțin probabil. Himenul nu e o metodă contraceptivă!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă te-a penetrat, nu mai ești virgina. Dacă ești gravida? Așteaptă 21 de zile de la ultimul act sexual, faci un test de sarcina și vezi daca ești sau nu gravida.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Citeste despre legatura dintre lichidul preejaculator si riscul de sarcina
https://www.sfatulmedicului.ro/......cina_17592

Fa un test de sarcina la 3 saptamani dupa actul sexual neprotejat, cand va fi detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.

Pe viitor, protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| Miruna333 a răspuns:

Da, sunt. Mai ales contactul fiind neprotejat.
Nu coteaza ca esti sau nu virgina, tot poti ramane.
Ar trebui sa stii aceste lucruri daca tot vrei sa te joci.
Lucrul mai grav decat sarcina este ca poti lua boli sexuale

| Kufu95 a răspuns:

Poți rămâne, mai bine iei un test de sarcină peste 3 săptămâni.

| Robert2526 a răspuns:

Asteapta. o sa iti vina menstruatia. Nu esti insarcinata

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns (pentru Robert2526):

Esti prietenul iubitului ei?
Ca altfel nu inteleg de unde ai atata speranta laughing))

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu mai esti virgină
Sunt sanse extrem de mici. Dupa 3 săptămâni fa un test de sarcină. Eu zic sa mergi la un ginecolog fiindcă mi se pare că ai ciclu neregulat (ce nu e ok) daca ai 16 ani sau mai mult, poți singura, daca ai sub, cu mama sau un adult de încredere si sa nu-ți fie rușine

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Deci.
Dupa ce am citit toate mesajele, m-am gandit sa scriu si eu.
"Sansele sunt extrem de mici" este egal cu "Esti insarcinata in acest moment"
Nimeni nu poate sa iti spuna care sunt sansele pentru ca, sper, in afara de tine si partenerul tau, nu a mai fost nimeni acolo sa stie ce s-a intamplat de fapt. Cel putin nimeni de pe acest Site. Sper!
"A bagat doar capul" - Cand citesc asta ma gandesc doar la un lucru. Penisul nu are umeri!
Daca organul genital masculin a fost introdus in organul genital feminin, asta inseamna asa:
- Nu mai esti virgina!
Daca contactul a fost ne protejat:
- Daca existau boli cu transmisie sexuala, acestea s-au transmis!
- Risc de sarcina.
Ce trebuie sa faci:
- Pastila de a doua zi (cat mai repede) (vezi ca sunt doua)
- Test de sarcina dupa o saptamana/doua (poti face doua sa fi sigura, recomand barza stik)

| Robert2526 a răspuns (pentru Ionescu_Marius_1980):

Ai niste idei total gresite happy sper ca ai 15 ani... daca ai mai mult e grav

| Ionut2025Tz a răspuns:

Sansele sunt foarte mici, mai ales daca nu a ejaculat in interiorul tau. Daca totusi s-a intamplat si nu esti in perioada fertila, sansele cresc ceva mai mult, dar daca s-a intamplat si esti in perioada fertila vei deveni celebra pentru ca vei da nastere la un miracol. Eu zic sa incepi deja sa aduni adepti pentru un nou cult.

| Recedaniel4 a răspuns:

Da poti ramane sarcinata