| VelvetLight a întrebat:

Daca pe fete le cuceresti facandu-le sa rada... pe baieti cum ii poate cuceri o fata? Am ajuns la intrebarea asta in urma unei decizii pe care am luat-o si anume sa ma impac cu fostul meu prieten. Inca mai tine la mine, dar nu stiu cum sa il fac sa vrea mai mult, sa fim mai mult decat prieteni buni. Ceva pareri, sfaturi?

5 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Și cu ei la fel.
Dar asta nu se încearcă pe foști.
Foștii sunt foști.

| DeyDancer a răspuns:

Baietii pot fii foarte usor cuceriti de o fata care rade in continuu. Majoritatea nu "adora" fetele pe tocuri si cu 5 tone de machiaj. Daca chiar spui ca tine la tine fii tu insati, razi in preajma lui, si da-i semne cum ca ai vrea sa va impacati, dar nu il lua prea repede, vorbeste cu el, compoarta-te normal, razi, glumeste cu el, iar cand ti se pare momentul potrivit fa un gest mai " dragastos" si arata-i cumva ca vrei sa va impacati. Sper sa reusesti!

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns:

Daca spui ca ai luat decizia sa te impaci cu fostul prieten, inseamna ca tu esti cea care i-a dat paupucii...am dreptate? In cazul asta trebuie sa fii foarte atenta, pentru ca desi crezi ca inca mai tine la tine, e posbil sa te accepte inapoi ca sa se razbune intr-un anume fel. Eu m-as razbuna intr-o situatie similara, daca m-a parasit si apoi as vedea-o ca ma vrea inapoi. Deci e de presupus ca mai gandesc si altii ca mine.

| 7639781254 a răspuns:

Un fost e mai usor de cucerit decat un tip nou. Pe fostul il poti recuceri punandu-ti in valoare partile care ii placeau cel mai mult la tine.