Nu! Nu inseamna ca este adevarat. Din punct de vedere al horoscopului nu sunt compatibili, dar din puct de vedere al lor, daca se iubesc, tin unul la altul nu conteaza ce zice horoscopul!
Nu te lua mereu dupa ce zice horoscopul, ia-te si dupa ce simti tu, ce simte el/ea si iti vei da seama!
Eu spun ca dragostea invinge orice critica/descurajare!
Sper ca ti-am fost de folos!
Bye-bye!
Nici balanta(eu) si capricornul(iubitul meu) nu sunt compatibile si niciun astrolog nu recomanda aceasta combinatie
si eu am o frumoasa relatie de 2 ani si 4 luni, ne iubim foarte mult si nu ne-am despartii pentru nimic in lume!
mama si tata la fel, necompatibili si sunt impreuna de la 16 ani si acum ma au pe mine si se iubesc ca in prima zi!
stai linistita!
Spune0mi sincer, tu crezi si oin zana maseluta. treaba cu horoscopul uneori se potriveste din noroc chior, si este o simpla coincidenta. Nu cred Cunosc o fata rac, si un baiat gemeni, sunt impreuna de mul; t timp si tin de asemenea mult unul la altuul. Sincer acum, sunt sanse sa nu fie compatibil doar din cauza ca au temperamente care nu se atrag. mi se pare o prostie sa te iei dupa zodii.
Paste fericit!
Nu, deoarece nu ai de unde sa stii ce iti rezerva viata+ ca am 1 ruda care e rac si sotia lui e gemeni si sunt impreuna (casatoriti )de 12 ani.si se inteleg bine.
E o mizerie horoscopu ce stiu ce legatura au stelele cu oameni, fiecare primeste un anumit caracter de la Dumnezeu pe care si-l poate modela.Nu exista asa ceva crede-ma.
Daria întreabă:
valentinapazza întreabă: