Cred ca ti-am mai spus in trecut ca, ceea ce ai tu se cheama FIMOZA si ai nevoied e o interventie minora din partea chirurgului, ca sa il poti folosii pe viitor.
Din pacate, avand fimoza, nu poti face sex!
In cazul tau penisul iti este afectat de o FIMOZA SEVERA, cel mai probabil de gradul 3 sau 4, adica cel maxim. In situatia in care si la maturitate penisul ramane afectat in continuare de fimoza, toti acei barbati de regula intampina probleme foarte multe si grave in privinta intretinerii de acte sexuale normale. De obicei apare senzatia de disconfort care poate fi de la dureros la unul foarte dureros, sau in cazurile si mai grave sa se ajunga ca in timpul acului sexual sa se produca decalotarea care sa provoace PARAFIMOZA, adica strangularea penisului, umflarea excesiva a glandului (capului) si necesitatea interventiei chirurgicale in regim de urgenta. Riscul de a apare durerea excesiva in timpul sexului, sau chiar o parafimoza este ....foarte mare. Chiar daca tu acum spui ca : ''Ce risc daca fac sex asa? Nu ma gandesc la operatii.'' din nefericire in mod absolut sigur NU se poate trai in astfel de conditii si in concluzie mai devreme sau mai tarziu se va ajunge in mod sigur tot ....la bisturiu. Multa sanatate!
Mergi la doctor, ce naiba...de ce mai stai? Vorbește cu tatăl tău sau mama ta, nu știu, in cine ai încredere și nu-i nici o rușine. Multi suferă de asta.
Trebuie sa ți se faca o intervenție astfel încet sa-l decolta, daca nu-l poți decolta nu poți face sex, va fi nașpa și vei avea nervi după, vei fi frustrat și va fi mai mult o joaca, nu cum îți închipui tu.
Plus că cu ajutorul operației vei avea și o igiena mai ușor de întreținut și plăcerea la fel creste.
Mai bine acum faci intervenția aia și după îți trece, te vei putea pune pe treabă.
Multi suferă de asta și nimeni nu sta, nu fi prost, e pentru binele tău și al vieții tale sexuale.
De ce toți o începeți pe la 14-15 ani? Ce va grăbiți atât...mai aveți timp
Băi eu la 14 ani încă ma jucam cu puța in nisip si tu te gândești la sex, mai ai de dat laba frate, nu e treaba ca nu ești pregătit, întrebarea corecta e daca ea e pregătită? Nu cred ca e o relație stabilă dacă vreți sa faveti sex așa de repede, nu o sa fi șmecher daca o să-i rupi himerul și o sa vezi ca nici prezervativul nu o sa poti să ți-l pui pe maimuță, sujt mai mare decat tine cu 3 ani, nu sunt vreun hater bătrân ca sa îți interzic eu totul, e un sfat, daca vrei sa faci sex las-o măcar să-ți faca oral daca stii ca te ține limbricul. Spor la treabă!)
El intreaba de o problema medicala, tu ii dai cu una sexuala.
Mihaela024 întreabă: