| Denn97 a întrebat:

Dacă persoana de care îmi place este căsătorit și îmi povestește ca a intrat in anul 2023 prost ca simte nevoia sa se plimbe,sa se recreeze, iar sotia lui lucrează mai mult pe week. E un semn ca nu mai merg lucrurile intre cei doi sau nu neaparat?

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

E un semn că își caută scuze ca să înșele laughing

În 2023 trebuie să fii puțin prostuță să mai pici la așa ceva. E cea mai joasă formă de vrăjeală. Genul ăsta de pitpalaci se folosesc de mizeria asta și când o au pe Beyonce acasă.

Ocol masiv.

| ania a răspuns (pentru supadeceapa):

Foarte bun răspuns.

| supadeceapa a răspuns (pentru ania):

Mulțumesc.

13 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Vrea distractie cu tine

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Nu neaparat. Un sfat util e sa nu te bagi in casniciile altora.Gasesti destule persoane libere pentru distractie, nu crezi?

| Hammurabi a răspuns:

Tu câți ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija. S-ar putea sa fie o tentativa de a ți se "baga" pe sub piele că să-ți câștige încrederea pas cu pas apoi să-ți propună chestii indecente.
Dacă individul cu pricina este așa, înseamnă că e un manipulator iscusit.

| Uka925 a răspuns:

De regula, au destula "vrăjeală" si destule "motive" sa faca o fata/femeie sa le fie mila de ei. Fiindu-ți milă de săracul că nu se mai înțelege cu soția, ca e supărat si trist... etc., ajungi sa te "împrietenești" mai mult decat firesc si nu-i de bine, că practic tu îi pui in aplicare tot planul si da, exact ce trebuia. Să te obțină...
Personal, cred ca evitarea sau retragerea din inceputul lucrurilor de genul e alegerea perfectă-perfectă.
Sper sa nu fi fost înțeleasă gresit. Eu așa cred...

| Denn97 explică (pentru Uka925):

Și crezi ca de aceea a deschis subiectul? Sa îmi vada reacția? Parea destul de dezamăgit, acum nu știu ce gândește

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Denn97):

Regreta faptul ca s-a insurat de aia e dezamagit

| Denn97 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Crezi? De aceea îmi spune toate astea ca ii pare rau ca nu poate iesi câteva zile sa se recreeze?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Denn97):

Nu te încurcă cu bărbați însurați. Sunt cei mai frustrați oameni de pe pământ. căutați altul de nivelul tău

| Uka925 a răspuns (pentru Denn97):

Pare pe dracu... Fii fată inteligentă si retrage-te de la a-ți distruge viața si tinerețea. Gandeste-te ca peste vreo 5 ani, ai să regreți toată treaba asta de moment si mai ales de -prosteală- din partea lui pentru tine. Te incurajez să te retragi definitiv, pana nu dai in alte probleme.