| angelinthedark a întrebat:

Daca persoana iubita iti da bani la nevoie, accepti? Voi ce credeti daca prietenul im ida bani inseamna ca ma iubeste si ii pasa de mine sau o face din mila?

6 răspunsuri:
| Liada a răspuns:

Eu nu as accepta. e natura mea asa.insa cred ca daca-ti da bani-are grija de tine.sau are un scop sa schinbe ceva (in infatisare, haine)fara sa-ti dai seama.bafta

| madalicious a răspuns:

Da. Nu o face din mila, ci pentru ca te iubeste.

| hai_si_tu a răspuns:

Orice ipoteza am pune ajungem in acelasi punct : tine la tine. Oricat de miloasa ar fi o persoana nu cred ca iar da bani asa de mantuiala, deci clar ii pasa de tine.

| Anecherry a răspuns:

Bineinteles ca ii acceptlaughing. si nu o face din mila, o face pentru ca te iubeste.

| carmin a răspuns:

Este un gest frumos, ca persoana iubita sa iti dea bani, sa te ajute etc.Inseamna ca are grija de tine, ca te iubeste si asa mai departe.Stai linistita.Nu iti ofera bani din ''mila'', in nici un caz.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu din milă.
E normal dacă unul e la ananghie (din punct de vedere financiar, în cazul ăsta) şi celălalt e mai mult decât ok, să se ajute reciproc.
Aşa e frumos, zic eu.
Ipoteza "din milă" e valabil doar când cocalarii agaţă "fătuci ieftine" de care vor să profite o dată sau de două ori şi ceva nu le place la ele şi din milă le finanţează schimbarea pe care o vor ei în egocentrismul lor stupid.