Buna, i-as cere sa ramana mereu alaturi de mine, sa nu ma paraseasca niciodata...sau i-as cere sa ma iubeasca mereu.
I-as cere sa nu ma minta chiar daca adevarul doare mai tare decat minciuna si ca uneori e mai buna minciuna decat adevarul dar prefer sa ma doara mai tare o data decat sa ma doara tare si pe durata ma lunga. bafta
Gandeste-te bine : iti doresti sa iubesti pe cineva pentru ati implini o singura dorinta? Scrie pe hartie, ca sa nu uiti, ce atribute ar trebui sa indeplineasca si ce dorinte ai dori sa-ti fie implinite de catre persoana pa care ai vrea sa o iubesti. Te vor ajuta sa faci o alegere buna, chiar daca vei avea de asteptat mai mult.
Iti doresc multa intelepciune in tot ceea ce vei face legat de aceasta importanta problema!
Daca te iubeste, nu ar face doar un singur lucru pentru tine, ar face orice ca tu sa fii fericita, neconditionat
Marya monik...numai la prostii te gandesti. Nu imi spune ca eu ma gandesc la ele, ai pus intrebarea la dragoste si sex.
I-as cere sa isi caute fericirea si cand o gaseste sa imi povesteasca cum e sa fii fericit
Sa ramana cu mine pentru totdeauna!(atentie persoana iubita, inseamna ca si eu as avea sentimente puternice pentru el)
Adrian4123 întreabă: