M-as despartii de ea dupa ce vom socializa pe aceasta tema. O sa-i cer unele explicatii in legatura cu infidelitatea si nimic mai mult. Nu apelez la cuvinte vulgare sau comportament coleric.
Nu doresc sa ma razbun!
O relatie de dragoste esuata, nu ar trebui sa influenteze negativ o eventuala relatie de prietenie. Daca nu am reusit sa intretinem dragostea vie, asta nu inseamna ca nu putem da nastere unei frumoase relati de prietenie.
As pune capat orice conversatie cu ea si as da-o uitarii pana cand asi gasi alta prietena aia da dupa un timp asa sa imi treaca amarul (a fost doar un exemplu) eu raman singur toata viata
Sigur nu m-aş răzbuna, sigur nu aş ierta (nici măcar o dată) şi sigur nu ar mai auzi de mine.
Dacă eu aş înşela-o, m-aş aştepta la un tratament identic.
Oricum, eu prefer să-i dau motive să fie fidelă decât să irosesc energie gândindu-mă dacă mă înşeală sau nu.
Hmm, stii vorbele astea din batrani: "razbunarea, arma prostului", "cui pe cui se scoate", "revenge is a dish best served cold" (asta-i din engleza :->)
Hmm, cred ca m-as prosti un pic, si as plati cu aceeasi moneda, la rece.
Cu siguranta i-as face crize de gelozie in fata, si dupa-aceea as pune pe cineva sa-l bata. Clar! Cu mine nu-i de joaca.
Pai, de razbunare:
eu sunt fata deci daca m-ar insela un baiat:
depinde:
daca ti-ai inceput viata sexuala ii spui ca ii mai dai o sansa, il dezbraci, il dai afara pe usa dezbracat iar hainele lui sunt la tine.
ii spui ca i le arunci pe geam afara in 10 min.
si l-ai facut de ras...
Buei daca te-a inselat inseamna ca relatia nu mai merge si a fost las sa spuna asta. Razbunarea este arma prostului. Daca as fi inselat l-as felicita pe el in primul rand si Ei nu i-as mai da nici Buna. Si as face-o intr-un oarecare fel sa regrete ca m-a pierdut. Dar cine ma are nu are de ce sa ma insele Atata timp cat o fac fericita pe toate planurile si mai ales sexual. DA-I TOTUL PENTRU A NU CAUTA LA ALTUL CE NU II DAI TU!
Pai sa iti spun cum am facut eu cand am patit asa ceva: cand am aflat m-am despartit de el, recunosc ca am suferit, dar dupa cateva saptamani m-am impacat cu el si l'am facut sa fie nebun dupa mine. fara sa ma culc cu el.in 6 luni facea doar ceea ce vroiam eu intr'o sambata seara a venit la mine, mi-a adus trandafiri si a fost o seara superba cand a ajuns acasa mi-a trimis sms ca sunt viata lui, ca ma iubeste enorm si chestii din astea, iar eu i'am raspuns "vreau sa ne despartim, nu te mai iubesc". a fost distrus, dar asta e: roata se intoarce :*
As ramane extrem de dezamagita, si chiar daca il iubesc mult m-as desparti de el. Un om ce insala o data si este iertat, insala si a doua oara pentru ca stie ca va fi iertat. Razbunare? mine
1)daca m-ar insela o data si l-as iubi, l-as ierta
2)daca se repeta l-as parasi
3)"razbunarea arma prostului" dar daca neaparat vrei fa-l gelos cu prietenul lui cel mai bun
Buna mai eu nu ti-asi spune sa te razbuni vorbeste cu el vezi ce explicatie iti da si daca tu vrei sau crezi ca il scuteste de ce a facut e decizia ta daca vrei sa il ierti. Razbunarea e arma postului, daca el te-a inselat nu stiu cum ai putea sa te razbuni pentru ca facandu-i acelasi lucru nu cred ca razolv nimin nu stiu daca l-ar durea deoarece el ti-a facut acest lucru deoarece nu i-a mai pasat de tine cred.
O zi buna:*
e
kta_6466 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: