Eu unu da, as ramane alaturi de acea persoana, nu exista dovada mia mare de iubire decat asta... mi s-ar parea nedrept ca dupa ce sa pateasca ce a patit sa o si las singura...
@VLAD mai nou te crezi bossul pe dragoste si sex?
Nu te obliga nimeni sa raspunzi la intrebarea mea.Si aici se vad multe lucruri, pe care sincer cand le-am vazut intamplate in vietile altora am ramas uimita de deciziile lor.
Repet, te-am obligat eu sa raspunzi desteptaciune?
E greu sa iti dea cineva sfaturi, daca nu a trecut prin asta. Nu doresc nimanui asta si sper ca nu se va intampla nimanui.
Persoana care ti-ar spune ``nu meriti sa stai dupa mine, trebuie sa iti traiesti viata``, e persoana care te iubeste cel mai mult. Caci vrea sa te vada fericita, indiferent de situatie. Indiferent daca te stie fericita in bratele altcuiva. Tot ce vrea e sa fii fericita cum ar vrea sa te faca el daca ar m-ai putea.
Eu unul as putea fi fericit si as ramane mareu alaturi de persoana care o iubesc, indiferent de situatie. Da asta inseamna si daca ar da masina peste ea si daca nu ar mai vedea sau toate la un loc. Ochii mei vor fi ai ei, mainile gura ...tot ce e al meu va fi si al ei.
Asta spun acum si o spun si daca as fi pus in fata situatiei desi sper sa nu fiu pus .
Buna. Greu de spus, oricum e de mare caracter sa spuna acest lucru si demonstreaza ca tine la tine daca iti da voie sa ai o viata normala si sa nu fie o povara toata viata pentru tine. Dupa mine important ar fi stadiul relatiei, daca de ex am fi casatoriti, am avea copii si am avea ceva ani impreuna cel mai probabil as accepta ideea si i-as ramane alaturi toata viata, mi-as zice ca asta e crucea mea si daca D-zeu asa a vrut trebuie sa o duc. Daca in schimb suntem la un inceput de relatie in care nu aveam ganduri serioase cred ca i-as ramane ca o buna amica dar nu pot sa nu ma gandesc la viitorul meu, persoanele cu dizabilitati iti gasesc persoane ca ei, care sa-i inteleaga, sa-i ajute, etc. Oricum nu doresc sa treaca nimeni prin asa ceva, ceva se intampla cu inima ta.
Daca il iubesc e normal sa raman cu el indiferent de ce s-ar intampla.Intr-o relatie suntem alaturi nu numai la bine ci si la greu.
pa, pa^.^
As face orice pentru el numai sa-i fie bine, deci clar raman langa el indiferent de orice.
Daca il iubesti sincer, ramani langa el. Oricat ai fi de tare, nu-l poti lasa in asa momente, sicer.
Eu una daca in momentul de fata al meu ar suferi Doamne Fereste un accident eu nu as sta nici-o clipa pe ganduri si as sta alaturi de el chiar daca nu va mai putea merge/vedea nicioada.cand iubesti il iubesti si la bine dar si la rau. dar mai ales la rau cand are cea mai mare nevoie de tine.eu in momentul de fata cum am mai spus nu as sta nici 1 minut pe gand!
Pai eu am un prieten pe care il iubesc enorm de mult si daca i s-ar intampla ceva as fi alaturi de el clipa de clipa.Doamne fereste sa i se intample ceva! Decat sa i se intample lui mai bine sa mi se intample mie! :*
Pai din moment ce iubesti acea persoana eu zic ca ai ramane alaturi.Ca daca il lasi pentru asa ceva nu cred ca l`ai iubit indeajuns.Depinde oricum de multe, ca o astfel de decizie nu se ia dupa un minut pe alta. Oricum raspunsu e ca daca il iubesti cu adevarat nu-l lasi la greu cum ar veni, ca o relatie trebuie sa tina si la bine si la greu.