| Anonymous95 a întrebat:

Daca petrec 6 ore focoase (sarutari, atingeri) cu o fata stand in picioare (in scara blocului) in mare parte a acestui interval, pot avea probleme de sanatate? Dupa cele 6 ore de astazi cand am venit acasa m-a apucat o durere insuportabila de burta si mai ales testicole.

Ma gandesc ca nu imi face bine treaba asta. 6 ore cu transa ridicata stand in picioare si eventual ridicand si fata in brate (50kg).

11 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Ti-a fost foame tongue

| Sexualitate a răspuns:

S-a întâmplat astfel fiindcă ai fost foarte excitat, asta e... Pe viitor, dacă doreşti să eviţi o altă eventuală durere, iubiţi-vă în reprize mai scurte; sau, după, descarcă-te singur...

| Oana92 a răspuns:

E pentru ca ai fost foarte excitat. Nu patesti nimic. Dar mai schimbati si voi locatia ca poate va ia la rost vreo baba dornica de... aventuri si geloasa pe tineretea voastralaughing

| drhotzu a răspuns:

OAU! ai descoberit si tu "blue balls!"
asa se intampla cand esti excitat prea mult timp si nu te descarci... caz in care ai 2 optiuni: ori te descarci, ori compresa cu apa rece!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

6 ore de sarutari si atingeri? Tu ori esti foarte disperat, ori ai standarde foarte scazute si esti foarte disperat.

| Alison95 a răspuns:

Cati ani aveti?
Stai prea mult excitat, iar corpul iti cere sa o faci. n`ai ejaculat deloc?

| UngUrU777 a răspuns:

Nu prea are legatura, poate doar oboseala!

| UtilizatorulN a răspuns:

Dezechilibru hormonal big grin, stai linistit, trece, ai fost doar putin "excitat". happy

| Anonymous95 explică:

Nu doar astazi... facem treaba asta destul de des laughing stam in picioare intre 4 si 6 ore in scara blocului sarutandu-ne si mangaindu-ne. Fara nimic altceva... astazi am avut o durere insuportabila cand am ajuns acasa.

| AccesoriiAli a răspuns:

Ti-a fost greu 50 de kg sa tii pe tine laughing te-ai excitat prea tare! bad boyy

| Hades94 a răspuns:

Te coiesti ba baiatule laughing si mai goleste-ti si tu rezervoarele daca vrei sa nu te mai doara "testicolele" laughing