Buna.Trebuie sa iti descoperi si sa iti aduni curajul, care e ascuns bine de tot undeva in interiorul tau, apoi sa-i spui pur si simplu ce simi pentru ea.Invit-o in oras, la un film sau la o prajitura. Daca accepta, e posibil ca si ea sa fie interesata de tine. Daca nu, asta e, nu e o tragedie, mergi mai departe.
I-o spui direct, pana nu ti-o ia altul inainte
Ce tot atata teama pentru un refuz?
Ia-ti inima-n dinti si spune-i ce ai de spus.
"fata, mie imi cam place de tine. De vrei sa-mi dai o sansa, m-as bucura. In caz de nu-i reciproc, nu-i nicio problema, ramanem amici"
Trebuie să-ți asumi riscuri în viață. Acționează, nu sta pe margine așteptând ca lucrurile să se întâmple de la sine.
Nu există o formulă magică, fiecare persoană este diferită. Dar, pentru început, asigură-te că te respecți pe tine însuți. Fii autentic, fii tu însuți, fii real. Oamenii, inclusiv fetele, pot simți autenticitatea.
Spune-i ce simți, dar nu o face într-un mod dramatic sau disperat. Simplitatea și sinceritatea sunt cheia. Nu ești un produs într-o piață de carne, ești un om care simte emoții sincere fata de alt om. Spune-i așa: "Ei bine, am sentimente pentru tine. Îmi place să fiu în preajma ta, să râd cu tine, să împărtășesc momente cu tine. Nu știu dacă simți la fel, dar m-am gândit că ar trebui să știi."
Și dacă reacția ei nu este cea pe care o sperai? Ei bine, te duci mai departe. E dureros, da, dar ești mai puternic decât crezi. În cele din urmă, ești tu cel care controlează propria ta fericire. Nu lăsa pe nimeni să-ți dicteze valoarea sau să-ți determine starea de spirit.
anonim_4396 întreabă: