Cred ca ar trebui sa te resemnezi. Nu trebuie sa fii subiectul de ras al nimanui, si pe viitor incearca sa nu-ti mai dezvalui sufletul atat de usor fetelor. Increderea oarba in cineva este foarte periculoasa. Ai nesansa cateodata sa pierzi iremediabil. Lasa timpul sa decida si lasa lucrurile sa isi urmeze cursul lor. Daca va fi sa fie al tau va fi, daca nu viata merge inainte. Totusi iti urez multa bafta!
De ce trebuie sa stie ele ce sentimente ai tu pentru acel baiat?
Daca nu ii place de tine asta este . Oricum,cauta alt baiat,fa-i in ciuda, distreaza-te, fa ce-ti place; x.rade,pur si simplu fii tu!:]
Daca acum nu te place, asta nu inseamna ca mai tarziu nu o va face .dar. poate. poate atunci va fi prea tarziu .
WATTEVER
Bafta :*.
Il lasi balta.Cand pici te ridici, nu?
incerca sa-ti gasesti alt iubit si fa-i in ciuda, crede-ma eu asa am facut si mi-a mers de minune
Indifrenta...o sa iti treaca.si daca rad de tine nu sunt "prietene" nu iti dasufletul la toata lumea. si el daca nu stie sa te aprecieze asa cum esti.nu e pentru tine. sper ca ti.am fost de ajutor:*
Trebue sa fii calma si sa te duci in fata fetelor acelea si sa le spui:bai curvo eu nu sstiu ca tu tio tragi cu toti rromi? macar mie imi place de cineva decent