| ImAgirl a întrebat:

Daca port sutien 6 ore pe zi (cat timp is la liceu) exista riscul ca sanii mei sa se obisnuiasca cu sustinerea sutienului si sa mi se lase cu timpul? crying [scuze categoria, dar am nevoie de cat mai multe pareri] mersi mult!:*

Răspuns Câştigător
| deejay_3315 a răspuns:

Fie ca iti place sau nu sa il porti, sutienul e indispensabil pentru sani frumosi si sanatosi pe tot parcursul vietii. Nicio dovada stiintifica nu confirma miturile conform carora sutienul provoaca dureri in zona sanilor sau grabeste lasarea acestora. Nepurtarea lui poate face insa mult mai mult rau...In special daca ai un bust generos, sutienul iti este de neinlocuit. Indiferent de dimensiunea sanilor tai, e important sa stii ca ei contin mult tesut gras, glande si mai putin tesut muscular, astfel incat au nevoie de sustinere pentru a evita suprasolicitarea ligamentelor.Este total gresit sa-ti imaginezi ca purtarea sutienului va influenta fermitatea sanilor, grabind lasarea acestora. Gravitatia va invinge in final, prin urmare un sutien potrivit ce ofera un suport bun nu va fi decat un bun aliat.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sanii nu se lasa de la sutien, ci de la lipsa de exercitiu fizic care face ca muschii pectorali sa fie slabi si sa nu poata sustine glanda mamara. Mie sanii au inceput sa mi se lase usor pe la 27 de ani si port sutien de la 11 ani tot timpul cat nu sunt acasa (am sani mari si am nevoie de sutien pentru a nu arata vulgar).

| RXN a răspuns:

Sanii nu ti se lasa de sutien.Ai grija doar sa porti marimea potrivita.

| princess_9789 a răspuns:

Fie ca sunt in sutien sau nu, musculatura din zona sanilor nu se contracta decat la efort si la exercitii.Eu port sase ore pe zi si chiar mai mult si nu ma pot plange.Totusi incearca seara sa fac niste exercitii: impingi peretele:d eu asta fac, si inceearca si cu razboiul palmelor. iti unesti palmele: iar palma stanga o impinge pe dreapta si palma dreapta o impinge pe stanga. Maseaza ti sanii in timpul dusului si nu iti mai face probleme. Sper ca te-am putut ajuta! te pup:*

| Any a răspuns:

Asta nu cred ca este posibil dar sanii ti se vor lasa dupa o anumita varsta.

| Liada a răspuns:

Nu cred, ai grija doar ca sa nu te ingrasi, sau slabesti brusc, aceasta cel mai des provoaca sini lasati

| BMWm6SPORT a răspuns:

Da.exista...dar daca vrei sa nu,, ti se lase".eu zic sa faci putin sport.pentru muschii pieptului.de exemplu:iti apropii degetele si le impingi usor pe varfuri. baftawinking