Spune-i sa se linisteasca! s-ar putea ca si din cauza stresului sa-i intarzie! asteapta pana se implinesc cele 2 saptamani de la actul sexual, iar daca menstruatia inca nu a aparut sa-si mai faca inca un test!
Mie odata mi-a venit, dupa 43 de zile,, face-am teste dupa teste j imi ieseau negative! ziceam bine negativ, dar de ce nu-mi vine? Ceea ce ma face sa cred ca din cauza stresului mi-a intarziat! succes si sper sa te fi ajutat!
Sa ne auzim de bine! succes inca odata!
Testul facut inainte de a opta zi de intarziere nu are nici o relevanta daca este negativ. Primul test concludent il va putea face dupa ce trec 7 zile de intarziere din prima urina de dimineata.
Prietena mea. adic gagica mea Na asta am vrut sa zic
Da sunt aceleasi sanse sa fi ramas, cat sa nu fi ramas!
Sa faca alt test de sarcina cam la o saptamana-doua dupa actul sexual, cu prima urina din zi!
Intarzirea menstruatiei pot fi din mai multe cauze, asta nu inseamna ca a ramas neaparat insarcinata!
Mersi,a facut testul in a 8-a zi dimineata. acum nu stiu
Multumesc mult succes si tie si mersi pentru sprijin!
Spune-i sa se linisteasca! s-ar putea ca si din cauza stresului sa-i intarzie! asteapta pana se implinesc cele 2 saptamani de la actul sexual, iar daca menstruatia inca nu a aparut sa-si mai faca inca un test!
Mie odata mi-a venit, dupa 43 de zile,, face-am teste dupa teste j imi ieseau negative! ziceam bine negativ, dar de ce nu-mi vine? Ceea ce ma face sa cred ca din cauza stresului mi-a intarziat! succes si sper sa te fi ajutat!
Sa ne auzim de bine! succes inca odata!
Daca ai facut-o neprotejat normal ca poti sa ramai insarcinata. testul de sarcina il faci la 2 sapt dupa actul sexual si nu te baza pe unul singur
Da poate fi insarcinata daca ati facut neprotejat... Testul ca sa fie corect trebuie facut dupa 8 zile de intarziere a menstruatiei nu dupa 8 zile de la contactul sexual... Sperietura de acum sa va fie invatatura de minte si sa faceti protejat de acum in colo.
Da, multumim ! Speram sa fie doar o sperietura
Sa mai faca inca un test ca sa fie sigura. Dar e posibil ca sa ii intarzie din cauza stresului.
Sa mai faca un test si vezi cum iese. in orice caz mergeti la medic :*
Testul a fost facut in a 8-a zi dupa contactul sexual si in a 4-a zi de intarziere Pareri?
Ambele au iesit negativ?
Doar unul a facut. dupa 8 zile. doar ca deja este a 5-a zi de intarziere pentru ea
I-a venit ciclu dupa 6 zile Multumesc mult pentru raspunsuri si asta a fost o invatatura de minte!
Nu cred ca conteaza cati ani are! Stai linistita nu esti insarcinata...cel putin daca nu si-a dat drumul in tine... Daca vrei savbm mai mult. Da add la id : malina.costina