| SOLUTIE a întrebat:

Daca prietena mea cea mai buna are un iubit si intr-o buna zi el i-mi spune mie ca ma place, si eu avind acelasi sentiment, atunci ce trebuie sa fac in privinta prietenei mele? Pentru ce-l mai bun raspuns FUNDA.

Răspuns Câştigător
| catalina_2916 a răspuns:

Pentru nimic in lume sa nu te cuplezi cu el fara ca ea sa stie.asa mi-a facut mie o "prietena" si n-am mai vorbit cu ea.si acum degeaba ma suna si isi cere iertare. daca ii faci asta inseamna k nu ii esti cu adevarat prietena.baieti gasesti peste tot, dar o prietena nu.ai impartit cu ea atatea clipe amintiri, si pentru ce sa distrugi toate astea? pentru un baiat? care la un momendat o sa-ti faca si tie asta, sa te insele adica.si nu vei ramane cu nimic.si fara prietena si fara iubit.cel mai bine e sa stai in banca ta, mai ales daca ea tine la el si sa-ti cauti pe altcineva fara obligatii.si refuz sa cred ca nu mai exista alt tip pe care sa-l simpatizeziwinking

| SOLUTIE explică (pentru catalina_2916):

Nici nu am facut asta, adica nu m-am cuplat fara sa stie pentru ca tin la ea si nu vreau sa renunts la toate clipele frumoase... desigur ca asa m-am gindit si eu la fel cum miai spus tu acum ca pentru un baiat nu face atita, pentru ca el l aun moment dat o sa-mi faca si mie asa cum ii face ei, asa ca renunts la gindul acesta ca poate fi ceva intre noi in nestirea ei...

| yekto a răspuns (pentru SOLUTIE):

FELICITARI. in ultimul tau post ti-ai raspuns si la intrebare. nu se face sa pierzi o prietena pentru un astfel de baiat.
eu as mai face si altceva. as fi o adevarata PRIETENA si i-as spune prietenei mele ce si cum e cu tipul asta. si eu aveam un prieten f bun pana am terminat liceul si noi cam asa procedam.
o zi cu folos

| SOLUTIE explică (pentru yekto):

Mersi... ea deja stie aproape tot cum stau lukrurile in legatura cu el, insa vrea sa vada pina unde poate ajunge cu asta...

Mersi... ea deja stie aproape tot cum stau lukrurile in legatura cu el, pentru ca eu fiind o prietena buna i-am spus, insa ea vrea sa vada pina unde poate ajunge el cu chestia asta...

8 răspunsuri:
| AtlantisMe a răspuns:

Si mie mi s-a mai intamplat acest lucru. Poti sa impaci si capra si varza. Ii spui si tu ca il placi dar ca nu poti sa fi cu el in acest moment pentru ca el este cu cea mai buna prietena a ta. Si ca poate peste ceva timp o sa fiti impreuna dar intai trebuie ca ei sa fie despartiti.
Astepti sa se desparta si prietena ta sa isi gaseasca un nou iubit si atunci te pui cu acel baiat. Daca stii ca prietena ta este o fata care schimba baietii ca pe sosete poti sa te pui cu acest baiat dar daca e mai sensibila si romantica lasa-o sa ii treaca.

| SOLUTIE explică (pentru AtlantisMe):

Mersi... pentru mine acest lucru mi se intimpla des, adica de fiecare data cind prietena sau kolegele imi fac cunostintsa cu prietenii lor, atunci ei incep sa le placa de mine si gasesc moment sa-mi spuna, ori pe net, ori mesaje si asa mai departe, si nu intseleg care o fi pricina, ca doar nu am magnet sau miere.

| yekto a răspuns (pentru SOLUTIE):

Si cum se face ca nu ramai cu nici unul dintre ei? poate ar fi altceva daca ai avea un prieten stabil.
in ce priveste prietena ta, daca nu e prea legata de el eu as vorbi cu ea. daca tu crezi ca e legatasentimental/ emotional de el atunci treci mai departe. baieti care sa-ti placa ai sa tot gasesti, prietene mai rar

inspiratie

Pai ramin cu nici unu de aia ca nu vreau sa le iau prietenii, si de fapt poate ca unora le place de mine, insa mie nu, si de fapt odata chiar aveam o kolega care ei ii placea de unu, da lui nu prea si atunci daca el a vrut sa fie cu mine si mie mi-a placut, pai asa si a fost, pentru ca ce vreau aia obtin, luind in consideratie ca lui nu-i placea de ea, macar sa se placut reciprok, da asa... insa prietenei mele nu pot sa-i fac una ca asta... in ceea ce priveste ca daca e o legatura strinsa intre ei sau nu, pai atunci sa zic ca era, insa acum sia mai pierdut increderea vazind ca se comporta diferit cu ea,`insa tot tine la el, dar el zice ca tine mai mult la mine dar nu vrea so lase deoarece se teme sa nu ma piarda, adica sa ramina si fara ea si fara mine, nu vrea sa rishte.