Buna!
Cred ca pur si simplu isi doreste sa treaca cu vine peste bac, sa scape de aceasta grija apoi sa se dedice 100% relatiei. Asta e parerea mea.
Pai de vreme ce nu vrea sa faca sex cu tine, inseamna ca o face cu altul si asta e f sigur, or tu esti urat si nu ai sex apeal, nu ai nici un efect asupra ei.
Nu trebuie fortata, vrea sa se pastreze virgina cat mai mult, are probleme mai importante pe cap cum ar fi admiterea la bac decat sa iti satisfaca tie nevoile fiziologice, e de apreciat oricum
Frate, fata vrea sa invete sa ia BAC-ul si sa devina o persoana spre deosebire de tine nu ar mai trebui sa iti pese chestiile astea si sa iei exemplu de la ea.
Lasa sexul, mai bine du-te si cumpara-i o floare si ai grija de ea, las-o pe ea sa decida asta, nu mai insista, vei avea parte si de ''veverita'' dar toate la timpul lor.
Nici gand.Nu o forta atata.La inceputul relatiei nu e tocmai potrivit. Dupa ce va cunoasteti mult mai bine e permis acest pas.
Eu cred ca face asta pentru ca ii e teama si nu se simte pregatita. Daca ti la ea ii respecti decizia si o astepti pana cand e pregatita.
Nu esti tu destul de convingator sau nu e ea pregatita.Alexandra spune ca trebuie sa ii demonstrezi ca o iubesti cu adevarat
Parerea mea este ca nu este pregatita ori ii este frica o sa o... si o sa o lasi
Credem că nu ești un gentleman deloc... Dacă fata nu vrea cine ești tu să o forțezi?
linarkfts întreabă: