| Ellectro a întrebat:

Daca prietena mea urineaza de 4-5 ori pe zi ar trebui sa ne facem griji de sarcina? Mentionez ca am facut sex neprotejat cu o zi inainte de ciclu, urmatoarea zi i-a venit si nu am terminat in ea.

17 răspunsuri:
| Hpzox a răspuns:

A racit jos.Si mie mi se intampla asa, spune-i sa nu mai stea cu fundul pe rece. waiting

Am auzit si eu niste chesti de la alti ca cica daca faci sex inainte de ciclu si dupa ce ti se termina este o posibilitate sa ramani insarcinata, dar nu stiu si nu cred ca este adevarat.
Sa faca un test 2 de sarcina si scapati de dubii.

| fgsxbfhg a răspuns (pentru Hpzox):

IMPOSIBIL! inainte cu 5 zile de ciclul menstrual si 5 zile dupa terminarea acestuia femeia nu este fertila nu are ovulatie! puteti sa nu va protejati de loc nu ai cum sa ramai. singurile zile fertile sigure in care sigur ramai este a 14 a si a 15 a zi incepand numaratoarea din prima zi de ciclu pâna atunci putine sanse.

| Hpzox a răspuns (pentru fgsxbfhg):

Aha, pai am zis doar ca nu stiam daca este adevarat. Mersihee hee acum stiu despre ce e vorba.

| fgsxbfhg a răspuns (pentru Hpzox):

Pentru nimic. suntem fete chestiile astea sunt cele mai importante pe care trebuie sa la stim o data cu inceperea vieti sexualewinking

| Hpzox a răspuns (pentru fgsxbfhg):

Stiu,doar ca eu nu prea am avut cine sa imi zica chestiile astea, invat din ce aud si din ce vad happy

| Gmcc a răspuns:

Stai linistit daca i-a venit ciclu! Ciclul sterge orice urma de spermatozoit!winking!

| Azµre a răspuns (pentru Gmcc):

Nu e adevarat!

| Azµre a răspuns:

Daca face putin si des sau o ustura cand urineaza, atunci a racit si trebuie tratament. In privinta faptului ca ati facut neprotejat dupa ciclu ar fi bine sa faca un test de sarcina ca sa va linistiti amandoi. Si data viitoare faceti protejat cu prezervativ! Oricand fara prezervativ poate ramane insarcinata! chair daca va luati dupa metodele clasice ca scoti si ejaculezi afara sau pe metoda calengarului niciuna din ele nu este sigura!

| Ellectro explică (pentru Azµre):

Am facut chiar cu o zi inainte sa-i vina si a doua zi i-a venit

| Azµre a răspuns (pentru Ellectro):

Asa si? oricum protejata nu era, poate sa ramana insarcinata! asa ca sa faca u ntest de sarcina. ce-o fi greu? dar ea a racit de face des.

| fgsxbfhg a răspuns (pentru Azµre):

Si de 4-5 ori pe zi nu inseamna des!

| Azµre a răspuns (pentru fgsxbfhg):

Era pus sub forma de intrebare, daca erai atent ce-am zis, daca face des, putin si o ustura atunci poate fi racita. El a dat un exemplu aia poate sa se pise si de 10 ori pe zi. Ok nu este fertila femeia cinci zile inainte cinci dupa, in primul rand exista sansa de o sarcina, spermatozoizii pot trai pana la 8 zile lejer in vagin. Si sa nu vii sa-mi spui ca ii scoate afara ciclu cum zic altii. Treaba cu calendarul nu este sigura! orice mananca sau ce face, poate declansa o reactie hormonala si poate instala mai devreme sau mai tarziu ovulul.

rolling on the floor rolling on the floor spermatozoizi nu traiesc decat 72 de ore iar in contact cu aerul mor pe loc nu mai traiesc nici o secunda. asa ca laughing si nu conteaza reactiile hormonale daca iti vine ciclu inseamna ca ovulul nu e fecundat rolling on the floor
daca ar fi fecundat ovulul nu iti mai vine ciclu. iar daca ovulul este " instalat" mai tarziu si ciclul iti vine mai tarziu. si sunt fata. sper sa iei aminte :p si luna viitoare sa nu vad vreun comentariu de genu spermatozoizi traies pana la 1 luna doua sau poate chiar un an in vaginul femeii laughing

| Azµre a răspuns (pentru fgsxbfhg):

Răzi ca proasta pune mâna și fă sex după metoda calendarului și să nu te prind pe aici cu întrebarea dacă am ramas înșărcinată. Ciclu poți avea și dacă ești însărcinată nu este exclus.

Deci eu doar team invatat ca nu au cum sa traiasca 8 zile spermatozoizi in vagin... iar eu nu as aparea cu intrebarea daca am ramas insarcinata pentru ca stiu sa ma feresc cu metode contaceptive mult mai bune decat cele care pun intrebarea asta! dar ma rog site-ul e pentru a da cu parerea si ai ajuta pe cei care au nevoie nu sa ne jignim intre noi.:p ceau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara suparare, ce legatura are urinarea cu Dragoste si sex?

| fgsxbfhg a răspuns:

Deci in primul rand nu are nici o legatura decate ori urineaza ea pe zi cu o eventuala sarcina. in al doi lea nu poate fi insarcinata pentru ca voi ati facut sex cu o zi inainte sa ii vina menstruatia iar femeia nu are ovulatie 5 zile inainte de ciclul menstrual si nici 5 zile dupa terminarea ciclului menstrual. si mai ales ca spui ca nu te-ai terminat in ea ..deci stati linistiti ca nu este.dar data viirtoare protejativa calumea