Nu prea se intelege ce vrei de fapt sa intrebi. Atat timp cat nu este ok relatia si sa zicem ea are o "aventura" cu alt cineva, nu cred ca s-ar mai intoarce la fostul. Nu stiu, depinde de ea.
Niciodata!
Pentru ca nici o fata sau femeie nu lasa starea de bine, pentru a se intoarce la cea de obisnuinta sau,si mai rau, de tiranie!
Daca te-ar insela, ar disparea complet din viata ta, sa fii sigur!
Ea va decide! Noi doar ne vom da cu parerea aiurea! Ai 90% sanse sa nu se mai intoarca deloc. Timpul de obicei sterge nu reface sentimentele!
Faptul ca nu s-a purtat cum trebuie cu ea a impins-o sa il insele, el este problema nu ea, nu o merita, nu merita sa se mai intoarca la un nenorocit, sa invete sa se poarte cu o femeie si dupa aia sa aiba pretentia sa aiba o femeie fidela si iubitoare
Nimic n-am inteles. ai descris o relatie dintre o fata cuminte si un baiat rau. ele nu se pot desparti de derbedeii lor. nimeni nu-si poate explica de ce stau in conditiile alea. nimeni. asa ca exclude partea cu aventura ca nu cred sa auzi sa faca vreuna asa ceva.
Niciodată.
Nu o să te mai iubească niciodată, dacă stă cu tine doar din obişnuinţă e clar că a făcut aşa până o să întâlnească alt băiat să facă fericită. Dacă atât minte ai să dai într-o fata pentru cine ştie ce motiv, o jigneşti etc ar trebui să te gândeşti că toate astea ţi se vor întoarce. Ce să zic, nu te va mai ierta.
E ce cred despre tine e k bazez pe tinp,
Imagineazati daga cineva iti va cade cu greu, si stai mai mult de nevoie, k obisnuinta la acest fel de conportament
nu exista
idea mea e k de tine e rau nu de ia,
nu toate femeile acepta mofturi,
Bună.
Te victimizezi!
Nu meriți să stea cineva lângă tine, chiar tu ai trimis-o în brațele altuia!
Pa, pa.