Un lucru e cert, il atragi foarte mult, in urma celor spuse de tine. Dar cred ca te iubeste.Aceste manifestari le au cei care intr-adevar iubesc. Buzele prezente pe ochi, maini si frunte definesc faptul ca iubirea lui pentru tine este una speciala. Din sarutul pe burtica(imi place si mie;((-)trag concluzia ca te vrea.Este ceva normal si isi doreste din suflet sa fii a lui, mai ales cand exista iubireUn amestec intre iubire si dorinta.Foaarte frumos! Bafta multa!
Nu iti poti da seama din niste saruturi daca te iubeste sau nu. Nu in asta sta dragostea.
Pai o relatie nu se consuma numai daca va sarutati, nu din asta iti dai seama.depinde cum se poarta cu tine si in alte imprejurari, cand iesiti cu prietenii, cum iti vb, depinde si de cat timp sunteti impreauna...nu fii disperata la gandul ca vrea doar sa se culce cu tine, dar nici nu te avanta prea mult...numai timpul iti va da un raspuns pe care trebuie sa il "citesti" u singura
Daca era vorba doar de dorinta te pupa in orice alt loc exceptand fruntea si mainile Cred ca ar trebui sa ai mai mare incredere in el din moment ce ai ales constienta ca el este cel care te poate face fericita. In al doilea rand cred ca ar trebiu sa ai mai multa incredere in tien. Te iubeste pentru ceea ce esti nu pentru faptul ca vrea sa se culce cu cineva. Si... u trebuie sa simti daca el te iubeste cu adevarat sau reprezinti pentru el doar un joc, dar dupa cum te alinta ramane numai o posibilitate in picioare... te iubeste! iubitzi-va mult :*
Pai te doreste, in mod cert.
De iubit... Hai sa o luam altfel. Spune-i ca nu o sa faci dragoste cu el decat "peste 3 ani, ca asa crezi tu ca testezi iubirea" (simta ca esti la varsta testelor). Daca trece o luna si e la fel de dragut acorda-i o sansa totusi