BUna, depinde; unii jura ca si cum ar zice `Buna ziua!`, deci daca tu ai incredere in el si crezi ca nu te-a inselat atunci poate asa e, dar orice e posibil.
Unii cand jura spun adevarul dar nu toti fac asta, de exemplu prietenul meu, mi-a jurat de mai multe ori unele chestii si totusi nu s-a tinut de juramant.
In fine, e mai mult vorba de incredere, ca oricine poate jura, daca nu ai vreo dovada ca te-a inselat, crede-l.
Da, dar Nu uita ca e posibil si să te fi înşelat dacă eşti de puţin timp cu el. rămâi pe gânduri dacă eşti demult ia-ţi gândul că te-a înşelat, dar ar fi prost să se jure degeaba. ar inseamna să nu mai aibe un cuvânt.
Ma de ce sa-l pui sa jure?
Crede-ma v-a jura de cateva ori si daca tu tot insisti, te v-a lasa cu ochii-n soare...
Eu una nu cred in juraminte. Si mie mi-a jurat cineva, ceva si nu si-a respectat promisiunea. Ei bine, pana sa se intample asta credeam. acum nu mai cred.
Da. Daca ar minti pe un asemenea juramant, atunci nu este demn nici macar sa se uite la tine, daramite sa fie impreuna cu tine.
Stii ce. eu zic sa nu il crezi tot e posibil. un sfat ar fi sa il pui la incercare sau sa il cunosti etc mai bine dar in ziua de azi rar fffffffff rar care sunt fideli. ai grija!