| ionescumonica a întrebat:

Daca prietenul meu a scapat din greseala prezervativul in vaginul meu j p urma a bagat degetul j l a scos, exista posibilitatea sa raman insarciata

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

'A bagat degetul'. In asta e tot secretul. Daca l-a apucat de margini si prezervativul era doar alunecat, nu intrat in vagin, e ok. Daca, panicat, a bagat degetul in prezervativ si l-a tras afara sau prezervativul a intrat cu tot cu marginea de jos in vagin, sunt sanse mari ca spermatozoizii sa ajunga in vagin. Daca nu au trecut mai mult de 72 de ore, la farmacie, postinor, contraceptia de urgenta.

14 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Cum a bagat degetul? straight face straight face
lol rolling on the floor
normal ca poti fii gravida

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Da, exista, depinde in ce perioada erai. Totusi poti lua ceva pastile de a doua zi.

| Parintele a răspuns:

Da. Posibil sa fii deja gravida!

| anonim a răspuns:

Bine ca a bagat numai degetul. daca baga toata mana, cu siguranta ca ramaneai.big grinbig grin

| ka2 a răspuns:

Exista posibilitatea, normal... doar daca scapa prezervativul, avand nod, atunci nu era problemawinking

| micuta_8485 a răspuns:

Da.este posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce avea pe deget

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu înțeleg cum de l-a scăpat? Este începător?
Neatenția, bat-o vina.
Pentru a fii în siguranță ia pilula de a doua zi. Mergi la farmacie și citesti prospectul să știi cum să administrezi cele 2 pastile.
Mare atenție, nu este de jucat.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doar daca am avut seprma prezervativul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate. Depinde de unde l-a apucat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar e posibil sa ramai gravida daca prezervativul ramane in vagin, dar daca nu ajunge spermatozoidul in vagin care ar fi raspunsul va rog ajutati-ma sa gasesc un raspuns