Spune-i ca și tu vrei ceva mai mult de la El și anume o relație romantica înflăcărat, dar cu relația sexuala nu ești de acord.
Cine se crede de are impresia ca tu i-ai datora sa ii împlinești ceea ce el simte ca are nevoie fără sa fie depus sa dăruiască și ceea ce o fata a fost creata sa simtă ca are nevoie?
Poti să-i spui ca în curând să-l ajute Bill Gates, ca lucrează din greu la păpuși sexuale inteligente care fac sex oricand vrei și pe urma le decupezi oricând vrei, fără pretenții, toate beneficiile vor fi numai de partea lui.
Ai fi mai fericita dacă ai alege sa respecți planul Creatorului și ai refuza totdeauna sa faci sex fără căsătorie.
Viol dacă nu vrei asa ceva ba omul cum sate forțeze la asa ceva tu ești prosta ma? Pai ala nu-i prietene Adevărată ala crea sate... Și tu îl mai numești prieten wtf frate ce aveți ma cum sa numești asa distrus prieten care vrea să-ți tragă cu forța
Tu ești ala care citește pe dos, n a fost nimic forțat.
Dacă aveți până în 28 - 30 de ani și el NU vrea să se căsătorească cu tine ai 2 variante
- accepți ca să fiți prieteni cu beneficii și să faceți sex fără obligații
- te desparți de el și cauți altul care să fie cum vrei
El dacă ți-a propus prima variantă înseamnă că NU vrea să se însoare cu tine.
Din moment ce el nu se poate abtine si te doreste atat de tare, deja nu mai vorbim de prietenie. Eu stiu ca poate tu visezi sa ramaneti amici, dar daca el nu trece peste senzatiile pe care i le provoci, legatura voastra e compromisa. Spune-i in fata ca te deranjeaza si explica-i sa nu aiba asteptari si sa il intrebi daca se gandeste serios sa mai fiti amici sau nu.
Dupa ce ca l-ai refuzat mai vreti sa ramaneti si prieteni, mai bine o terminati si gata, sa refuzi e ca si cum ti-ar spune tie cineva ca esti asa de frumoasa ca imi vine sa ma uit la luna...
Buna, daca ai incercat si degeaba eu zic sa nu te mai complici si sa te indepartezi de el o perioada poate asa se invata minte.