| deea95andreea a întrebat:

Daca prietenul meu de 18 ani e in Italia plecat cum as putea sa il testez daca ma iubeste inca sau daca nu ma inseala.cum mi-as putea da seama de lucrul acesta?

7 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Pf...pai nu poti fi sigura 100% ca te insala sau nu daca el e acolo si tu aici.Iti dai seama din tonul vocii sale, din vorbele pe care ti le spune, interesul pe care ti-l arata happy

| blaxy a răspuns:

Nici cum.ori il crezi pe cuvint daca il iubesti.ori n-are rost sa mai fiti impreuna. du-te si tu la Italia si stai cu el big grin

| IoanaIoa88 a răspuns:

O sa fie rece cu tine, o sa se comporte ciudat

| GicaGheorghe a răspuns:

Daca cu adevarat il iubesti ar trebui sa ai incredere in el.Eu zic ca daca te iubeste nici el nu o sa te insele.Noi "barbati" nu ne prea gandim ce face prietena noastra in alta parte dar nu inteleg de ce femeile da.Ma rog nu te mai gandi!

| CryssCrySta a răspuns:

Roagati o prietena care ste italiana sa incerce sa se dea le el si daca raspunde iti dai seama daca te inseala.

| Andrei07565486 a răspuns:

Iti vei putea da seama de pun vorbeste, daca vorbeste exact in aceleasi mod, inainte sa plece, sau cand va veni acasa, si cand vorbiti, iti vei da seama dupa cat de schimbat e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici o sansa.Doar daca ai montata o camera de luat vederi in corpul lui.Numai bine.