@Denisse & @coNfu,
Exista si prezervative pentru femei.Prezervativul pentru femei este confectionat tot din cauciuc subtire, sub forma de sac. Este mai mare ca dimensiuni decat prezervativul pentru barbati si are la ambele capete cate un inel pentru fixare. Inelul mai mic, de la capatul inchis, va fi introdus in vagin iar inelul mai mare, de la capatul deschis, va ramane in afara vaginului.
pa, pa.
Nu ai cum sa iti pui si tu prezervativ. Unde vrei sa ti-l pui? Pe deget? Eventual sa isi puna el 2 prezervative sau sa isi puna unul si pentru a fi sigura sa iei in prealabil anticonceptionale asta daca vrei sa fii 100% convinsa ca nu o sa ai un bebe:*
Pune prezervativu` pe limba Mai i`l stiu eu pe unu` Se duce la parapante si le linge`n pzd si altu` da mwe cu prezervativu` si fwte fara ) Doamneeeeeeeee ) Asa si u La ce sa iti pui prezervativ!?
E de ajuns sa-si puna el, pentru ca daca iti pui si tu, ele se vor freca si se vor rupe. Nu va doriti asta. Aveti grija! Protejati-va!
Ah, stai. fa`ma si pe mine sa inteleg! Prietenul tau e baiat si tu esti 'fetita' cu trompa? Sunteti homosexuali? Sau pe ce sa-ti tragi si tu prezervativ?
Eu unu` numa` asa vad un sens la intrebarea asta. Refuz sa cred cazul in care tu chiar esti fata si poate exista cineva chiar asa... redus.
Jeez!