| ZambesteRoxyTeIubeste a întrebat:

Daca prietenul meu mai vorbeste cateodata despre fosta lui prietena, inseamna ca mai are sentimente pentru ea?

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu neaparat trebuie sa aiba sentimente pentru fosta daca mai vorbeste despre ea, pur si simplu isi mai aminteste cate ceva sau vreo amintire legata de ea dar nimic mai mult

| neutrino a răspuns:

Este normal sa vorbesti cu fostele prietene sau iubite si in mod special atunci cand despartirea a avut loc in conditii civilizate. Acelasi lucru e valabil si pentru fete. Daca mai raman sentimente? Stii bine ca de multe ori raman, si inca multe. Oameni suntem! Si din acest motiv am fost dotati si cu ceva minte.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Era mai bine dacă nu-ți vorbea de "fosta". Lucrurile astea deranjează, rănesc sufletul tău... Oare toti sunt chiar atat de imbecili, lipsiți de sentimente?
Păcat că n-ai deschis si tu discutia despre fostul, sa-i spui cât a fost de special, să-l faci sa se simtă aiurea, așa cum te-ai simtit tu!

| ZambesteRoxyTeIubeste explică (pentru floresdemayo):

Cred ca voi deschide si eu subiectul de fostul..si daca zice ceva sau daca vad eu ca se simte aiurea ii voi zice ca asa cum se simte el asa ma simt si eu cand vorbeste de fosta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate o face doar pentru a se descarca sufleteste.La asta te-ai gandit? Mult noroc.

| ZambesteRoxyTeIubeste explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu m-am gandit. sper sa nu mai simta nimic pentru ea sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru ZambesteRoxyTeIubeste):

Asta poti sa observi din comportamentul lui, in urmatorul timp.Mult noroc.

| ZambesteRoxyTeIubeste explică (pentru anonim_4396):

Multumesc...sper sa fie bine :-

| AhileSemiZeu a răspuns:

Acum depinde si ce vorbeste despre ea

| ZambesteRoxyTeIubeste explică (pentru AhileSemiZeu):

Vorbeste despre relatia lui cu ea.straight face si ma face sa ma simt o ratata... aseara ne-am intalnit cu ea la zilele orasului si a inceput sa vorbeasca cu un baiat despre ea straight face

| AhileSemiZeu a răspuns (pentru ZambesteRoxyTeIubeste):

Nici mie nu prea mi-a placut cand o fosta iubita imi vorbea de un iubit cu care a stat trei ani cu el. Si intre ei chiar a fost ceva.

| bybyshor18 a răspuns:

Nu neaoarat... poate vrea ca tu sa stii cum a fost ea...si sa nu gresesti si tu unde a gresit ea... cred

| Maryo_Costy_1998 a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in prietenul tau.
Daca stii ce ii poate pielea...ai grijabig grin...
Si eu vorbesc despre fosta mea prietena, dar numai sunt sentimentele din trecut. :d

| ZambesteRoxyTeIubeste explică (pentru Maryo_Costy_1998):

Sper ca nici el sa nu mai aiba straight face

| Brehuiescu_Alexandra_1993 a răspuns:

Nu. Spune-i pur si simplu, parerea ta si intreaba-l daca o mai iubeste.

| adamika99 a răspuns:

Hey imi pare rau sa iti dau raspunsul asta care va fi mai neplacut, dar trebuie sa fi realista. Una este sa vorbeasca cu tine despre ea, vrand sa se asigure ca alaturi de tine va fi mult mai bine, si alta e sa vorbeasca si cu prietenii despre ea. Daca inca si-o aminteste inseamna ca inca mai simte ceva pentru. ea. Eu zic sa porti o discutie foarte serioasa cu el. Nu are rost sa fi roata de rezerva. big grin Scuze, dar asa e.