Trateaza-l si tu cu indiferenta. Pai ce, doar mie sa mi se intample sa ma intorc la ea (aproape in genunchi) dupa ce am parasit-o, iar ea sa-mi zica sec "ntz"...si sa plang dupa curu' ei ani de zile? Lasa sa se mai intample si altora.
Daca acum 2 luni nu te-a mai considerat buna sa ii fi iubita, de ce l-ai considera tu bun dupa doua luni sa il reprimesti in viata ta, trimite-l la gara, nu te merita
Buna!
Ar trebui sa il refuzi deoarece s-a despartit de tine pentru doua luni si acum te vrea inapoi(cam mult timp)...sunt sigur ca vrea sa te foloseasca deoarece probabil nu ia mai mers bine in ivata amoroasa de cand s-a despartit de tine! Mai bine nu "te vinde" lui ca altfel vei redeveni "jucarioara lui".(Daca te iubea cu adevarat nici nu sar mai fii despartit de tine!)Ai grija data viitoare cu cine te cuplezi.
O seara buna
Iti spun din propria experienta. Daca prietenul tau te-a lasat pentru 2 luni, Asta inseamna ca vrea sa se cupleze cu alta, iar aia nu prea a vrut.Iar el a ramas cu coada intre picioare, decat nimeni mai bine tu. Propun sa nu il bagi in seama.Chestia asta am vrut si eu sa o fac, dar m-am razgandit, stiam ca fata tine la mine.
Poate ii pare rau pentru ce a facut si ii e greu fara tine si vrea sa va impacati. Eu zic ca, daca il iubesti sa ii mai dai o sansa. Succes!