Ceva ce stiu sigur ca si-ar dori foarte mult si i-ar place foarte mult dar inca poate nu-si permite acel lucru.
Buna, cv ce ii place, tot lucruri marunte, un tricou, o sapca, un spray, un cd cu muzica preferata, un ceas, etc...
O scrisorica arsa pe la margini de dragoste:X, un ceas, o brataricanu stiu...intereseaza te ce ii place si lui
O mașină, un telefon, un laptop, eu știu ce-i place (n-ai zis nimic de buget, așa că am spus ce mi-ar place mie).
P. S.: Am spus ce mi-ar place mie. Dacă vrei să-i faci cado' una din cele de mai sus și îl refuză, să nu uiți de mine, că nu te refuz.
Serios vorbind acum... ce ar fi să-i mulțumești mai bine decât să-l surprinzi cu cadoaie? Cu un sărut, ceva... Sau ceva ce știi ce i-ar plăcea foarte mult și îi lipsește. De exemplu, mie îmi place să mă plimb. Deși s-a cam dus sezonul, ia-l la ștrand, într-o mini excursie, doar voi doi. Vezi și tu... Destul de greu să faci recomandări fără să știi cui...
,, multumesc iubitul meu si te iubesc mult, ii reintorc surpriza in 3 secunde.''
Un pupic, o imbratisare calda, un sarut... cu timpul poate o cina gatita de mine... si sa nu uitam de "multumesc!".