anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca prietenul vostru va face in fiecare zi mici "surprize" de genu o floare, o ciocolata, un lantisor, si vreti si voi sa-i reintoarceti surpriza, ce i-ati oferi?

14 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Un pupic, un sarut, un "Te iubesc"... big grin

| Daniel TM a răspuns:

Ceva ce stiu sigur ca si-ar dori foarte mult si i-ar place foarte mult dar inca poate nu-si permite acel lucru.

| monyk a răspuns:

Buna, cv ce ii place, tot lucruri marunte, un tricou, o sapca, un spray, un cd cu muzica preferata, un ceas, etc...

| denisa_4752 a răspuns:

O scrisorica arsa pe la margini de dragoste:X, un ceas, o brataricabig grinnu stiu...intereseaza te ce ii place si luihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eh, eh, eh chiar ca l-asi surprinde pentru toata viata si nu i-as mai da timp sa se dezmeticeasca ci ar umbla surprins mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O mașină, un telefon, un laptop, eu știu ce-i place (n-ai zis nimic de buget, așa că am spus ce mi-ar place mie).
P. S.: Am spus ce mi-ar place mie. Dacă vrei să-i faci cado' una din cele de mai sus și îl refuză, să nu uiți de mine, că nu te refuz. tongue

Serios vorbind acum... ce ar fi să-i mulțumești mai bine decât să-l surprinzi cu cadoaie? Cu un sărut, ceva... Sau ceva ce știi ce i-ar plăcea foarte mult și îi lipsește. De exemplu, mie îmi place să mă plimb. Deși s-a cam dus sezonul, ia-l la ștrand, într-o mini excursie, doar voi doi. Vezi și tu... Destul de greu să faci recomandări fără să știi cui...

| liliana83 a răspuns:

,, multumesc iubitul meu si te iubesc mult, ii reintorc surpriza in 3 secunde.''

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Un pupic, o imbratisare calda, un sarut... cu timpul poate o cina gatita de mine... si sa nu uitam de "multumesc!".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un lantisor, o ciociolata, o floare...

| cata22 a răspuns:

O cina romantica

| twidi a răspuns:

As cauta cea mai sexy lenjerie intima pentru o noapte de vis big grin.

| alinutzacodruta a răspuns:

I-as oferi ceva ce isi doreste el de mult...

Răspuns utilizator avertizat
| maxQ a răspuns:

@cdaniel2009 ai vrea sa iti dea gagicatu' ceva nu? laughingrolling on the floor