Daca tu consideri ca se inseala si tii la el, vorbiti si intreaba-l unde crede el ca ai greesit si ce nu ii place la tine, de ce considera ca ti-ai luat fite.Intreaba-l daca te iubeste si daca spune ca da, arata-i ca se inseala si lasa-ti fitele pentru colegii si prietenii. bafta!
"du-te frate! lasa-ma asa cu fite.tot o sa te intorci la mine mai devreme s-au mai tarziu.nu-mi fac probleme, nu raman nemaritata, am destui baieti"
cam asa i-as spune
de fapt am si spus-o fostului meu pr
nu-ti fa probleme tu ca el mai gasesti el ac tine nu
Te ai gandi ca poate chiar ai prea multe fite, sa il rogi sa iti mai dea o sansa si daca iti mai da o sansa sa devii fata care ai fost cand te a cunoscut el... sau sa ramai cu fitele si sa il lasi sa plece ...sa plangi ii patura si sa iti spui ca e un prost ca nu stie sa aprecieze fitele tale
Mi s`a intamplat asa. imi spunea ca am fite de la un timp. L`am lasat sa se duca... si tot el a venit la mine. Asa sunt baietii nu apreciaza ce au si cand vad ca au ramas fara nimic se agata de ce prind.
Parerea mea e ca ar trebui sa-l lasi. Sa vedem daca gaseste ceva mai bun.
Pup :*
Asa am patit si eu atata am tot umblat dupa ea pana sia luat-o in cap. Poate ca am fost si eu de vina facandu-i detoate pe plac dar acum nu mai e cum era asa ca ne-am despartit dupa doi ani impreuna... asta e daca nu se schimba despartiti ramanem
Daca l-as iubi si nu as vrea sa il pierd probabil as incerca sa ma schimb.
insa daca ma simt bine asa cum sunt probabil ca m-as despartii d el acum cat inca nu e prea tarziu.
nu are rost sa fortezi sa ii demonstrezi ca nu e asa deoarece daca el deja te vede ca p o fitoasa nu isi va schimba parerea deloc si din caza asta o sa va certati f des si relatia o sa devin un chin.
M-ar deranja dar m-ar pune si pe ganduri. As cauta sa inteleg cum ma vede si unde gresesc. Dar mi-as dori sa fiu apreciat pentru calitati si ajutat prieteneste atunci cand gresesc, iar cineva cu atitudinea lui arata ca nu mi-e prieten ci mai degraba se crede intr-o competitie. Deci asculta-i sfaturile, trage concluziile si lasa-l sa-si gaseasca pe cineva potrivit. De obicei o reactie calma si rationala l-ar determina sa se intoarca in scurt timp, cand se convinge singur ca a gresit, ca este instabil si ca mingea nu e la el. Dar deja ti-a aratat cum te priveste.
Cred ca ori e adevarat ce spune el si ai 'basini' pe tine(cum s-ar zice) ori e doar un motiv sa iti dea papucii
Sunt eu baiat da uite
daca mi s-ar intampla astfel (fata sa-mi zica mie) iasi zice sa se duce, face ce vrea, si fetelor, nu mai insultati baietii/barbatii, toti suntem la fel!
Incearca sa lasi fitele macar cu el daca poti, daca nu atunci asuma-ti responsabilitatea si poti sa-i spui:"Daca asta vrei cu adevarat si daca nu ma mai simti nimic pentru mine, atunci esti liber sa faci ce vrei"Te descurci tu Multa bafta!
"Du-te fratee! vezitzi de drum!? cine o sati duca lipsa ca Tine gasesc da u ca mine nu?!; daca ma placeai ma aceptai asa cum is!"
asta;*
Andrei91922722 întreabă: