| Mynno a întrebat:

Daca prima data cand am face sex, eu si prietenul meu am folosi prezervativ atunci mai e valabila dezvirginarea? Adica ne va disparea sau nu virginitatea daca folosim prezervativ, caci amandoi suntem virgini. Merci

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca va dezvirginati amandoi. Virgina este o persoana care n-a avut nici un contact sexual. Cu sau fara prezervativ, contactul sexual este valabil si nici unul nu mai sunteti virgini ca urmare a lui.

daniela
| daniela a răspuns:

Prezervativul te protejeaza de o sarcina nedorita daca stii sa-l foloseti corect, himenul se rupe la o penetrare profunda cu sau fara prezervativ

| madutza_ubytzik a răspuns:

Buna!

Draga mea, prezervativul previne o sarcina nedorita sau boli cu transmitere sexuala nicidecum nu va face pe voi sa ramaneti virgini!

Cum spuneau si cei dinaintea mea esti virgin/a pana cand ai primul contact sexual apoi nu mai esti orice ai folosi!
Sper ca ti-a fost de ajutor!

Bye Bye

Te pup

| shalimar a răspuns:

In mod sigur nu veti mai fi virgini.nici 7 prezervative nu va scapa de dezvirginare. el doar va protejeaza de boli si de sarcini nedorite, daca este folosit cum trebuie.dezvirginarea inseamna ruperea himerului odata cu patrunderea penisului in vagin(cati ani ai?), din care va rezulta o sangerare, dar nu abudenta. sfatul meu, mai bine asteptati pana sunteti suficient de maturi ca sa intelegeti pe deplin in ce consta un act sexual si care sunt riscurile lui.trebuie sa fiti amandoi constienti de ceea ce faceti, si sa aveti o gandire mai matura, iar dupa intrebarea pusa de tine, ma indoiesc de asta.mai asteptati ca aveti o viata intreaga. iar daca nu te gandesti la trauma atat fizica cat si cea psihica pe care le vei suferi, gandeste-te la parintii tai, la prietenii tai, cum or sa te priveasca daca afla.

| ionela86 a răspuns:

Normal ca e valabila. Prezervativul este doar o metoda de contraceptie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu are treabă prezervativul cu deflorarea, rolul său este de a te feri de o sarcină și/sau de o boală cu transmitere sexuală.
O deflorare poate avea loc în urma unui contact sexual sau cu degetul.
Mare grijă.
Apropo, virginitatea nu dispare, ci se rupe membrana himenală.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ea sigur tu trebuie sa dai mai tare da stai linistit ca va dezvirginati si cu prezervativ