anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ramai virgina pana la 25 de ani, fara masturbare, poti avea dereglari hormonale, care ar duce si la noduli?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

De ce tocmai la vârsta de 25 ani, e vreo cotitură sau punct de răscruce? Intreb și eu... pentru o prietenă

de ce nu la 15 sau 19 sau 33 sau 55?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu,nu vad de ce ar duce la dereglări hormonale, cu atât mai puţin la fete, (asta dacă rezistă chiar si fără masturbare) dar la băieţi fie făcutul dragostei, fie lucrul manual e necesar, pentru că vorba "Foloseste-o sau o pierzi" nu e doar o vorbă si chiar asa funcţionează.

De altfel, si pentru sănătatea spermei si pentru ţinerea "în producţie" a testiculelor e necesară înlocuirea "depozitului" de spermă din CEL MULT 7 în 7 zile.

În plus, la băieţi, făcutul dragostei, trebuie să aibă loc prima dată cel târziu la 13-14 ani, preferabil cu o fată mult mai mare si experimentată, peste 20 ani, care nu doar că ii învaţă ce trebuie să facă, cum să mulşumească domniţele dar si îi dă încredere în sine si îl maturizează.
Altfel, lipsa lui, mai ales, dupa spre 20 ani,sau ma rog, o pauză mare după primul contact, duce la o blocare, o stagnare psihică în starea aia de adolescent si după te miri de ce nu-si doreste mai mult, nu-si asumă responsabilităţi s-a.m.d.

La fete, dacă au ajuns la vârsta asta (si stiu cazuri si la 30 ani sau un pic peste) MĂ ROG DOMNULUI să se ţină tare psihic si să se menţină virgine până la căsătorie,căci la fete efectul e acelasi,si le menţine acea puritate si inocenţă (atât în sensul de nevinovăţie cât si lipsă de experienţă), dar si reţinere/rusinare si o iubire si dedicare muuuuult mai profundă tocmai pentru că încă nu a cunoscut si nu a suferit de urâţenile vieţii si ale oamenilor si sunt DE DEPARTEEEE cele mai bune pentru căsătorie si familie.

În plus,dacă după atâţia ani nevoia devine prea mare,întodeauna există sexul anal si oral pentru a menţine virginitatea si puritatea.
Tocmai din motivele de mai sus,eu (si în subconstient si majoritatea băieţilor,când vine vorba de relaţie de durată si căsătorie) APRECIEZ ENOOOOOORM fecioria/virgiitatea domniţelor si le pune într-o listă specială,total deasupra restul.

Desigur,nu înseamnă că celelalte sunt de lepădat,Doamne Fereste,departe de mine gândul, doar că eu (si majoritatea băieţilor) APRECIEZ SI PREŢUIESC ENOOOOOOOOOOOORM DE MULT (nu pot spune în cuvinte cât de mult) virginitatea/fecioria si calităţile fetitine/feminine care vin cu ea e AURA DE ÎNGERAS de deasupra capsorului si vă fac EXTREM DE IMPORTANTE, PREŢUITE, FRUMOASE, DULCI SI EXTREEEEEEM DE ATRĂGĂTOARE SI SEDUCĂTOARE fără să vă străduiţi, ca ÎNGERASELE/ZEIŢELE CE SUNTEŢIwinking :*

| Robert2526 a răspuns:

Da. Nu are legatura cu varsta de 25 de ani, dar in general cand esti virgina la varste mai mari, creste riscul datorita estrogenului care se acumuleaza in exces ( dar asta nu inseamna ca daca esti virgina gata, poc faci noduli, ci ca ai un risc putin mai crescut decat celalalte femei).

Daca tu esti persoana in cauza, pentru linistea ta, iti recomand un consult endocrinologic, iti va face un set de analize hormonale si in felul acesta scapi de stres.

| FindMyName a răspuns:

Nu are nicio treaba. Stai liniștită!

| dullcat a răspuns:

Nu are treaba.Nodulii au alte cauze: infectii, boli autoimune sau chiar cancer (care poate aparea daca sunt noduli maligni; atentie, este o diferenta intre benign si malign).

De citit:
https://www.reginamaria.ro/......nt-acestia

https://www.medicover.ro/......a,93,n,285

https://www.donna-medicalcenter.ro/blog/ghid-complet-noduli-la-san.html

https://www.reginamaria.ro/......cancerului

| MMP2000RO a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, stai liniștită.
Se poate trăi fără dragoste și sex, fără iubiți și iubite, chiar și fără masturbare.
Eu sunt în situația ta doar că sunt băiat și am 23 de ani și mă mai masturbez din când în când (rar)
Și tu ești asexuală sau pur și simplu n-ai găsit persoana potrivită?

| Fofani a răspuns:

Bună ești pocăită de n-ai făcut dragoste până acum?