Asa-i cand va combinati cu toti inaptii.
gagica-tu trebuia sa fie atent sa nu alunece prezervativul.
acum te-ai lamurit cat e de inapt.
fa-ti un bine si da-i papucii.
E ceva fenominal.dar draga mea prezervativele nu sunt facute din materiale ecologice si contin o multime de substante nocive..cit de rusine nu ti-ar fi mergi la ginicolog cit mai urgent
Bun ma duc acolo si le zic stiti mi-am ramas ala acolo ....si nici cand fac treaba mica nu iasa...
Cum naiba sa se intampla asta?
banuiesc,ca nu vrei sa te duci la doctor, dar cred ca stii ca daca a apucat sa ejaculeze, acum e posibil sa fii ramas insarcinata! deci trebuie sa te duci la medic, singura cu mana sa il cauti pe acolo, e cam greu
nu prea stiu ce sa zic...complicat. Doar medicul stie ce sa faca in situatia asta
Nu ma duc la doctor mi foarte rusine dar nu si-a lasat urmasii in el... si mi foarte scarba sa bag degetele...
Aatunci... -_-
pot aparea complicatii!
Ce fel de complicatii
Pai,au multe substante nocive... poate te infectezi sau ceva....medicul ar putea sa stie mai bine
Nu se intampla nimic. O sa iasa daca bagi dusul acolo (nu capul de la dus, jetul de apa) sau daca faci pipi.
Dar presupun ca stii ca toata sperma a ramas in tine, da?
Nimic, bucura-te, abia nu mai trebuie sa dai banii pe altul, il ai pe ala acolo.
Bravo ma
imi aduce aminte de : ''va sperie gaura neagra?'',''de ce sa ma sperie si a nevestemii tot gaura neagra este''. Poti sa-l pescuiesti cu o lanseta .ce intrebari.
Bagi degetelu si il cauti pe acolo, incerci sa mergi la baie sau daca el chiar s-a pierdut in neant, du-te la medic. Si mie mi s-a intamplat, se intampla atunci cand prezervativul nu e rulat pana la capat, cand e prea mare, cand e pus invers...
Am făcut sex cu soțul și mi-a rămas prezervativul in vagin dar nu și-a dat drumul in perzevativ ce se întâmplă
andrus25 întreabă:
SerenaSmiley întreabă:
CartofulVesel întreabă: