Hey. Am 14 ani dar am multa experienta. Acel lichid preejaculator nu are nici o treaba sa faca bebe;-) Numai spermatozoizii pot face bebe. Si eu cred ca poate sa ajunga acolo la intrare, acolo in colul uterin, dar nu are nici o treaba sa faca bebe. Numai in cazul in care spermatozoizii care ies dupa ejacuare in vagin risti de bebe. Sfatul meu e sa iti faci niste analize sau sa mergi undeva sa fi sigura si sa nu te trezesti cu un bebe la usa casei;-). De curiozitate. Cati ani ai? Stai linistita nu vreau sa aiba loc un act sexual dinte mine si tine, te intreb numai de curiozitate. Daca vrei raspunzi, daca nu, nu :-)
Buna!
O femeie ramane insarcinata,in situatia in care,are contact sexuala neprotejat,chiar daca ii ajunge doar o picatura in vagin.
Daca este in perioada d ovulatie,atunci,mai mult ca sigur ramane insarcinata!
Deci,in cazul pe care l ai expus tu,normal ca poate ramane insarcinata,poate sa ramama sperma pe prezervativ, si atunci normal, ca ajunge in vagin.
Aveti grija si numai bine!
Orice spermatozoid care a ajuns pe vulva, va ajunge singur-singurel in col si apoi in uter. Spermatozoizii sunt foarte mobili si sunt atrasi de mediul vaginal, asa ca se vor deplasa cu repeziciune in vagin.
Bună.
Dacă a rămas o picătură de lichid seminal și a pătruns în vagin și te mai afli și la ovulație, șansele unei sarcini sunt foarte mari!
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă: