| Adde_8570 a întrebat:

Daca recursul a fost respins, si sentinta este irevocabila se mai poate face ceva? cu bani? nu stiu. orice! cine stie va rog frumos ajutooor! dau funda scuze categoria! deci.sa va povestesc mai pe scurt! iubitul meu si inca 3 baieti au furat motorina sau motoare(nu am inteles bine). eu nu eram cu el in acea vreme.si tot atunci mi-a spus ca a facut si o luna de inchisoare! apoi, dupa9 luni l-am intrebat daca totul e ok? si el a spus ca da, si ca nu mai are probleme cu legea(asta a spus-o doar ca sa nu ma raneasca) si ieri a venit politia si mi la luatcryingcrying mi-a zis ca recursul a fost respins, si sentinta este irevocabila! dar ceva nu este in regula, pentru ca cei 2 baieti au scapat si unul a fugit. cei doi am inteles ca au scapat pentru ca dadeau bani. a primit un an si 4 luni, doar ca trebuie sa faca 7. acum incerc sa fac ceva, sa il elibereze.incerc sa ma informez dar nu prea stiu cum! ceva sfaturi?
va rooog inca o data! dau fundabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| nitro99 a răspuns:

Cel mai bine intrebi un avocat, el poate sa-ti raspunda clar ce sanse are pentru reducerea pedepsei sau atacarea deciziei. succes

2 răspunsuri:
| Doo a răspuns:

Sfatul meu este ca ar trebui sa te indepartezi de el cat mai mult posibil

| MMihai a răspuns:

Cauta un om corect, nu un infractor.