| JeJeleu a întrebat:

Daca s a intamplat sa o fac cu 11 zile inainte de menstruatie e posibil sa se intample "magia"?sad
Totusi creddd ca mi a venit desi e posibil sa fie sangerari specifice unei sarcini...
Ajutati ma, nu mi spuneti ca am gresit... Stiu deja asta

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu 11 zile inainte de menstruatie este o perioada cu fertilitate medie, deci poti ramane insarcinata.
Nu exista sangerari specifice sarcinii, exista, rareori, o sangerare suprapusa peste sarcina care mimeaza menstruatia, dar care nu este nicum specifica.

| JeJeleu explică (pentru Brigaela):

Sunt putin panicata acum, desi mi-a venit totusi parca ma simt altfel, e prima oara cand trec prin asa ceva si ma sperie situatia... Am si vise cu asa ceva, nici nu stiu ce sa mai fac

| Brigaela a răspuns (pentru JeJeleu):

Du-te la medicul tau ginecolog, te va ajuta cu siguranta.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde cat de regulata iti este ciclul menstrual. In cazul unui ciclu menstrual foarte regulat cu o abatere de maxim 1 zi in + sau in - in ultimele cateva cicluri menstruale, ar insemna ca ovulatia s-a produs cu circa 3 sau chiar 4 zile inainte de momentul intretinerii sexului si in acest caz probabilitatea de a se mai putea realiza o sarcina este apropiata de 0 (zero). In cazul in care OVULUL nu a fost fecundat in cele 16-24 de ore de dupa ovulatie, cat este viabil, incepand din a doua zi a intrat in procesul de degenerare rapida, incepe sa se dezintegreze iar dupa 3-4 zile resturile ovulului sunt resorbite de organism. Astfel ca in momentul intretinerii sexului, deci dupa 3-4 zile de la data ovulatiei, practic ovulul nici nu mai exista astfel ca nici sarcina nu avea cum sa ia nastere/se formeze. Probabilitatea de a se forma o sarcina in asemenea situatie este extrem de mica, TEORETIC INEXISTENTA (in conditiile mai sus amintite). Multa sanatate.

| Aby_Faby_1994 a răspuns:

O sa afli peste 9 luniwinking