| Just a kid a întrebat:

Daca sa intors de 4 ori credeti ca se va intoarce si a 5-a oara? de data asta consider ca nu i-am gresit cu nimic(acum 3 zile s-a suparat totusi pe mine, dar de atunci ma port frt frumos cu el si chiar l-am intrebat km ma port si o zis ca frumos da sa tina)si azi deodata incepe sa urle, sa vorbeasca aiureastraight face
in celelalte dati cand ne-am despartit greseam mai mult eu si actionam din impuls fara sa ma gandesc, acum insa nu am mai facut nimic. daca datile trecute sa intors, se va intoarce oare si acum?:-

5 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

De la un timp te si saturi sa te tot intorci...
depinde happy incearca sa fi draguta cu el, dar nu falsa
nu stiu motivul pentru care ti-a vorbit azi urat, probbail si el mai face fite...happy
dar cel mai bine ar fi sa discutati amandoi si sa-l faci sa inteleagaca te-ai schimbat si nu o sa mai gresesti la fel cum faceai inaintewinking

| Bubu_5492 a răspuns:

Daca te iubeste, cu siguranta se va intoarce.
desi sa stii ca baietilor nu prea le place sa si calce p orgoliu de multe ori.
si oricum, daca nu se intoarce, inseamna ca nu tine indeajuns la tine, si daca nu tine, atunci pentru ce ai mai avea nevoie de el.

| aura_1762 a răspuns:

Vorbeste spune-i asta spune-i tot altfel nu se vor rezolva problemele"nu lasa pe maine ce poti face azi"tine minte asta

| alexa_4370 a răspuns:

Daca sti sigur ca nu ai facut nimic nu stiu dee ce ar urla, etc.
Poate cauta motiv de cearta thinking daca de fiecare data cand greseai tu se intorcea... acum nu stiu daca o sa se mai intorca pentru ca nu i.ai mai gresit cu nimic.
Tine.ma si pe mine la curent daca mai se intoarcelaughing is curioasa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur se intoarce.asa a facut si prietenu meu si acum ne intelegem super bine.ai sa vezi va fi bine