Nu poate omori bebelusul fumand sau band alcool. Cel mult, se asigura ca se naste cu handicap. Orice alta tentativa are sanse mai amri sa omoare mama, nu bebelusul.
Exista medicamente care pot intrerupe sarcina, ele au fost testate si in Romania, dar inca nu au primit acordul de utilizare. Oricum sunt scumpe si se adiminstreaza numai in spital, in cursul unei internari de asemenea platite (nu se cumpara din farmacie).
Bună.
Numai medicul ginecolog poate face o întrerupere de sarcină la cerere.
Cu cine a rămas gravidă trebuie să-i dea bani și de medic ori nu a știut decât distracție, responsabilitate lipsă!
Pa, pa.
In nici un caz metodele expuse de tine mai sus nu duc la pierderea de sarcina(fumat, alcoo), cel mai bine e sa nu asculti sfaturile babesti si sa mergi la un ginecolog, doar acolo se poate. intr-un mediu controlat, profesionist, steril.
Bai fato nu vreau sa mi-o oiei in nume de rau dar am stat si am citit toate intrebarile tale stupide. u esti si proasta si obsedata sexual. e foarte grav sa stii.scz dar nu am mai putut sa rezist si sa nu iti zic
Heii
nu e fata criminala daca pune o intrebare.
poate e curioasa cu toti aveam la un moment dat dileme existentiale
nu ca ale ei dar na.
fata isi cam pune viata in pericol daca face ce spuneai tu (alcool, tutun.)
Ce cretine de femei...pai baahh exista si moduri de a preveni o sarcina si inca multe (nu ma apuc eu la 14 ani sa ti le enumar)si daca tot nu te-ai/ s-a protejat nu te-ai/s-a gandit ca poate aparea o sarcina? si in + ce inima poti avea /poate avea sa omori/omoare un copi? deci acum serios pe cat de mari pe atat de proaste...namarog succes
Daca iasa ceva din tine, eu il omor.Si nu-ti percep taxa, astazi sunt darnic.
Tu esti aia ce a intrebat daca poate scapa de infectii venerice daca se spala cu detergent in vagin
Numai intrebari de starnit rasul pui si esti proasta rau
Eu am impresia ca tu nu esti intreaga la cap fato, cum sa vrei sa iti distrugi copilul prin a face abuz de alcool sau tutun? nu esti in toate mintile scuza-ma ca-ti spun