| unknow a întrebat:

Daca saruturile sunt woooow, mana dreapta pe fundul ei, cea stangape mijloc,. mana ei dreapta pe mijloculul lui, cea stanga pe piept, sunt lipitzi unul de celalalt, j simt fiori amandoi, mana lui coboara,. dar NU. a ei coboara si desface nasturele lui,. a lu la fel, intre timp saruturile nu se opresc, mana lui urca pe obrazul ei mangaind`o usor si tandru. ea. il tine de spatele`i puternik. si el, coboara ia mana pe fundul ei bombt. afara sunt -5grade,. ei sint imbracatzi subtzire, se saruta asa, pa gat, pe buze, ca`n poveshty, el nu trece bariera numita : chilot, ea la fel. ea se molesheshte ca pentru prima data in bratzele lui puternice, el o mangaie sh o sarute tandru si romantik, o strange de mijloc si o lipeshte de trupul lui, (mi se taie respiratzia cand povestesc). dupa cam 2 ore. in care nu s`a intamplat altceva decat atingerisi saruturi(mai sus). el, coboara mana jos, acolo.la ea, ea tremura de fiorul dragostei, iar el ii inchide ghizda :)), apoi ea face la fel, se imbraca si pleaca ca 2 copii care apoi se joaca in zapada! >8- intrebarea mea este: ``am facut dragoste cu el?

este asta cel mai frumos lucru,? cel mai plact sentiment? cel putin cel mai erotic trait de mine!

doar ce credeatzi ca o sa se intample >: :)))=)) astept un raspuns si o parere la ceea ce am trait :d multumesc frumos j imi cer scuze daca am mai mancat din litere, mi-am schimbat tastatura. pwwwp stept :x:X

9 răspunsuri:
| unknow explică:

O sa ma apuc de scris romane :>,, nu`i fantezie, e real. e ce mi s`a intamplat 8-> frumos este ca el s`a oprit, am vrut sa vad ce`i poate capul :d. oricum. va multumesc frumos, j cei care mai dati commuri tampite. mai bine nu le mai dati;) ca?
Vreau sa spu kakum daca s`a int asta, nu vreau sa fac ceva ca el sau asa ceva. oricum intrebarea mea era daca am facut dragoste ca el, adica am citit tot aici pe site ca pozti face asta fara penetrari :d. V multumesc frumos tuturor celor care mi-ati raspuns si va pwwwp dulce pe toti :*:*:*:*. copilaresc, dar nu vreau sa ajung mai departe :d. oricum a fost un sentiment pe care nu o sa il uit niciodata, :d papa:-h

| ELLSSA a răspuns:

Copilareasca fantezielaughing

| BLUEishot a răspuns:

Ceau Letissia:*:Xbig hug

A fost un preludiu amorossmug urma sa faceti ceva si totusi nu happy ce ati facut voi se face inaintea actului sexoal, dar la voi sa zicem ca a fost o "Cunoastere" tostusi a fost un pas inainte a relatiei voastre.Nu nu ai facut dragoste cu el, asta a fost sa zic asa o "joaca", cel mai frumos lucru thinking da, o poti spune si asa si este un sentiment aparte, si ce cred eu ca o sa se intample intre voi? paithinking as crede ca de acum in colo o sa aveti mult mai multa incredere in amandoi si sinceritatea o sa fie putin mai puternica ca inainte happy, se pot inatmpla multe lucruri o sa se schimbe un pic treaba pe acolo dar stiu ca o sa fiti bine, bafta in continuare cu relatiasmug sper ca te-am ajutat:*

Take care :X:*

| AkexD a răspuns:

Apuca-te sa scrii o carte, poate esti ruda cu Creanga si s-a mostenit talentu`laughing). Oricum e misto ceea ce ai scristonguebatting eyelashes

| Broadband a răspuns:

Pffffffuuuuuuuuuu
ma duc la fac l.b. aaaa laughing)

| buBuzZyK a răspuns:

Nu

| Alexynno01 a răspuns:

Un preludiu destul de simpatic (CRISStinel38)? eu cred ca pentru ea a fost un preludiu care problema i-a placut foarte mult,deci Letissia se simte in cuvintele pe care leai scris cat de tandru a fost cu tine si cat de atent, a avut grija de tine pana in ultima clipa, daca acest preludiu tea fac sa te simti mai libera mai relaxata dar emotiile erau maxime ins ca acest baiat a stiut cum sa te faca sa simti asta ...nu nu ai facut dragoste cu el, dar ai avut parte de un preludiu din cate spui uh foarte incitant fierbinte si plin de tandrete si afectiune.Dar in legatura ca ce se va intampla crede-ma ca numai baiatul stie dar ca siguranta vei mai avea parte de asemenea momente placute pentru aman2 zic eu.Si o parere la ce ai trait a fost minunat, cred ca te-ai simtit in al 9-lea cer dar ink nu ai depasit frica, si acum cand te gandesti la acel moment acele clipe ink ii simti atingerile si sarutarile.Eu pot sa iti urez multa bafta si fericire ca acest baiat. Daca mai vrei sa vb despre asta mi lasi comm ceva nu stiu gasesti uhhee heeoricum mash bucura sa stiu daca te-am ajutat ca ceva

| TeUrSsCsYtEiUbEsC a răspuns:

Cam scarbos
sincer caty ani ai?
da saruturile sunt super dar ce ati facut voi...sorry raspunsul meu

| CRISStinel38 a răspuns:

A fost un preludiu destul de simpatic!