anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca se intampla sa fiti in mijlocul actiunii si va surprinde cineva, cum reactionati?
Puteti sa va desfasurati cand nu sunteti singuri?
Surprize pot aparea oricand.Cum reactionati(fetele) daca pe fata voastra tasneste...stiti voi?

Răspuns Câştigător
| theodoraafi a răspuns:

Am un prieten care s-a dus acasa la iubita si... aeau si eu nevoilaughing. si acasa mai era si mama ei. dar s-au dus la ea in dormitor si au zis sa nu ii deranjeze nimeni. tipulsi tipa isi dadusera tricourile jos si cand tipul vroia s aii dea si pantaloni a intrat mama fetei si le-a zis"v-am adus niste suc si o prajitura... a scuze nu am stiut ca deranjez. continuati ce ati inceput" laughing am lesinat de ras cand mi-a povestit

4 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

A treia intrebare e stupida.
Iar referitor la primele doua... cat de batut in cap sa fii sa nu iti iei masurile de intimitate, ca sa zic asa?

| juniper a răspuns:

laughing Nu cred, fiindca as incuia toate usile rolling on the floor

| oscar a răspuns:

M-as simti deranjata ca nu mi s respecta intimitatea, eu m simt incomod in prezenta cuiva in momentele cd vreau s ma desfasor, iar la ultima intrebare.dk s intampla s intampla, doar nu incep s urlu, ii spun ca ma deranjeaza si s incerce s nu s mai intample pe un ton cat mai normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astfel de momente nu trebuiesc surprinse niciodata, iti iei masurile de prevedere necesare si-ti vezi de treaba, a, da si pe mine ma deranjeaza daca nu suntem singuri, adica in camera cealalta este cineva.