| Nemessys a întrebat:

Daca sexul nu era pentru reproducere, ci doar asa. de fun, era considerat pacat? happy Voi ce crederi?

16 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

După mintea unora, da. Daca e s o luam așa, tot ceea ce ne da plăcere ar trebui sa fie considerat păcat. Abureli religioase.

| Ryumex a răspuns (pentru GoldenZenith):

Nu sunt abureli religioase happy
Tot ce ne ofera placere in procent de 95%(in afara lucurilor bune:dragostea, intalegerea, bunatatea, fapte bune etc) in afara astora lucurile care ne ofera placere sunt lucuri daunatoare, care in exces iti strica sanatatea fizica si psihica.
La chestia cu masturbarea, problema se trage din niste factori foarte adanci e mult de explicat,+ca lucurile se leaga, si degeaba iti voi explica niste lucuri, daca probabil nu intalegi sau accepti altele, ca gen existenta lui Dumnezeu sau Isus Hristos sau a binelui in sine.Dar, daca imi ceri iti voi explica desii va fi/dura ceva pana voi scrie tot, si cum am zis chiar daca vrei sa iti explic trebuie mai intait sa intalegi si accepti, iar asta o poti face doar daca ai trecut prin anumite experiente de viata big grin

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Daca sexul nu era pentru reproducere si era doar asa, inseamna cea mai misto chestie din lume.

| Nemessys explică (pentru DenisaNicoletaG):

Mmmm. undertood.

| Ryumex a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Te cred, sincer! doar esti fata (perv) laughing))

| DenisaNicoletaG a răspuns (pentru Ryumex):

Zic asta pentru ca daca fetele in cauza ar stii si ele sa se protejeze macar ca sa nu mai aduca in prim-plan o sarcina nedorita.

| Ryumex a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Adevaraat big grin

| DenisaNicoletaG a răspuns (pentru Ryumex):

Mda happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca da. Oricum, din punct de vedere religios, sexul ar trebui sa insemne o dovada a iubirii,ceva profund, al carui scop sa fie reproducerea.Placerea e doar o consecinta pozitiva, nu ar trebui sa fie scopul sau macar nu unicul scop.Deci sexul facut pentru placere tot pacat (sau desfranare)este, cu atat mai mult inainte de casatorie.Cam asta afirma Biblia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sexul este considerat pãcat din cauza pierderii fortei vitale cum o numesc Chinezii (Chi) prin ejaculare este ca si cum ai pierde o parte din tine. Am mai citit despre religii si am gasit undeva unde poti face sex farã ejaculare sau cumva acea energie sa o reprimi inauntru nu in afara corpului.
Nu sunt impotriva sexului inainte de casatorie, atunci erau alte vremuri fetele se cãsatoreau mult mai devreme acum sunt doar cei care fac monk mod(adica fara sex, masturbare) fara masturbare este foarte bine, chiar si Napoleon Hill scria despre transmutarea energiei sexuale, si spunea ca este cea mai puternica forta din univers.

| OMFGConrad a răspuns:

Da, pentru că biserica vrea să îndobitocească prin orice metodă. Numai oamenii fricoși pot fi manipulați, ține minte asta.

| Buubbu a răspuns:

Nu.

| Nemessys explică (pentru Buubbu):

La cat de tampita e religia, eu cred ca da. happy Mastrurbarea si sexul inainte de nunta sunt cosiderate pacate... -_-

| OMFGConrad a răspuns (pentru Nemessys):

Și după căsătorie sunt interzie, cu excepția sexului pentru concepere.

| Nemessys explică (pentru OMFGConrad):

Adica doar pentru copii si atat?

| OMFGConrad a răspuns (pentru Nemessys):

Da.