| RAY a întrebat:

Daca societatea va accepta ca monogamia e un mit si ca omul e o fiinta poligama oare care va fi relațiilor umane? una poligama si cum va arata? ați accepta barbati sa împărțiți o femeie cu alti barbati? sau fetelor un baiat cu mai multe fete?

16 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu societatea, ci indivizii vor trebui să accepte poliamoria.
Așa cum acum unele societăți „acceptă" relațiile homosexuale, dar în fapt, sunt pline de homofobi - trebuie să nu confundăm societatea cu indivizii care fac parte din ea.
Eu unul aș putea accepta asta cu condiția ca toți partenerii din acea relație să fie pe „aceeași lungime de undă".

| Hammurabi a răspuns (pentru mihai69):

Adică să existe relații in grup? Într-un grup definit sau oricine poate să participe?
Nu înțeleg cum ar trebui să arate forma asta de organizare sau neorganizare.

| mihai69 a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu am zis nimic despre vreun grup. Nici de vreo organizare.

| Freya1 a răspuns:

Nu as accepta niciodata sa imi impart partenerul cu alta

| Hammurabi a răspuns:

E cam impropriu folosit termenul, pentru că poligamia presupune deja căsătorie. Să fi căsătorit cu mai multe femei? Să ai mai multe soacre? De ce ai face asta? Deja e nebunie totală.
Altfel nu văd ce ar trebui schimbat pentru că se întâmplă deja.
Dacă nu ești implicat într-o relație stabilă, asta se întâmplă. Să ai "evenimente" aleatoare în cercul de prieteni, în cercul de cunoștințe. One night stand asta înseamnă.
Da, recunosc că nu înțeleg întrebarea sau nu înțeleg exact ce-ai vrut să subliniezi.

| Hammurabi a răspuns:

Păi, atunci care e ideea?
Dacă excludem căsătoria nu suntem toți "poli"?
Dacă ai parte de un one night stand nu înseamnă că împarți femeia cu alții?
Ce ar trebui să se schimbe în societate ca să fie așa cum spune întrebarea?

| Hammurabi a răspuns:

Sau probabil idealul bărbătesc e să fi căsătorit sau într-o relație, ca să ai "proprietatea" ta de care să fi sigur că nu se atinge nimeni, iar în rest să "poligamezi" cât te țin brăcinarii. rolling on the floor

| SG1995 a răspuns:

Asta e intrebarea, ar functiona poligamia, monogamia nu e doar o conventie sociala, ci e si sentimentul de posesiune care creeaza asta.

| sweetangels a răspuns:

Se intampla asta deja. Atunci cand inseli e clar ca mergi la doua capete. Mai trebuie sa si oficializam asta cand e mai "palpitant" asa, pe furis? Nu cred laughing

| RAY explică (pentru sweetangels):

Ai dreptate ingeras dulce

| sweetangels a răspuns (pentru RAY):

winking

| MidnightR a răspuns:

Harem,oh ce vis laughing

| RAY explică (pentru MidnightR):

Multe vise frumoase

| simplegirl2 a răspuns:

Wooow... cred ca ar fi un vis pentru barbati, mai multe sotii ca nu le ajunge doar una.Eu zic ca te casatoresti cu una si buna, pe care o iubesti.Inainte de casatorie poti avea relatii cate vrei, dar daca te casatoresti atunci nu mai poti avea 1000 laughing

| RAY explică (pentru simplegirl2):

Si eu spun la fel doar ca ce imi doresc eu nu exista

| AdinaanidA a răspuns:

Chestia asta ar trebui sa fie selectiva.
Sa aiba parte de mai multe femei doar cel care poate demonstra mai intai ca e in stare sa satisfaca macar una.

Întrebări similare