IA-s spune sa se gandeasca de 2 ori, depinde si de varsta baiatului. Oricum, o viata sexuala de la varsta asta fragenda ii va utea crea probleme pe viitor.Sora ta este inca in crestere iar actul sexual iar afecta creseterea, tu esti mai mare, tu o cunosti mai bine ca noi, tu ii poti da mai multe sfaturi.
As duce-o la ginecolog, as dezbrac-o si as sui-o pe masa ginecologica. Sa vedem daca i se mai pare cool. Si apoi as anunta-o ca va face chestia asta la fiecare 6 luni.
Hmm, ii explicam cam tot ce este despre sex pentru ca oricum afla din alta parte si poate numai prostii, asa ca ii explicam cam tot ce era de stiut placere-protejare-boli-infectii s. a. m. d pentru o fata de varsta 13 ani si tot odata ii explicam ca este prea devreme pentru ea ca sa'si inceapa la varsta asa de mica viata sexuala si sa mai astepte 2-3 ani si sa se gandeasca mai bine la tot ce i-am spus pentru ca cu asa ceva nu se joaca.
Raspunsul meu pentru ea ar fi: "Pana vei implini 18 ani, nu mai iesi din casa decat la scoala; daca la 13 ani iti arde de tavaleala, la 16 ani esti deja pe centura".
Nici un rasp
as lua-o la injuraturi si la pumni
ce dumnezeu! are 13 ani pentru tot ce e sfant!:O
Buna eu as incerca sa ii explic ca acest lucru o poate afecta mult in viitor. Poate face cancer de col uterin, se poate isca o sarcina nedorita si alte boli cu transmitere sexuala.Probabil ca ei i se pare "cool" pentru ca o fi auzit pe la televizor, pe unele siteuri sau la baieti, fete.Trebuie sa ii explici ca acest lucru se face dupa varsta de 18 ani atun ci cand esti complet dezvoltata si sti mult mai bine ce doresti sa faci cu viata ta. I-as mai spune sa nu faca aceasta greseala, sa se gandeasca bine. I-as spune ca, chiar daca i se pare plictisitor tot ce am spus, mai tarziu imi v-a recunoscatoare ca am oprit-o sa faca acest pas in viata ei.
Brigaela@ ai dat un raspuns super amuzant si DuDu@ Cum mama dq ai reusit sa te dezvirginezi din greseala?
wildthing si pacalici, ati dat niste raspunsuri pe masura
foarte tare
...Pai eu zic ca ar trebui sai explici cat de bine poti dar adecvat varstei ei sa-i spui ca ar putea ramane insarcinata(adica sa-i zici mai mult partile rele
) cred ca asa o vei convinge
sau daca nu cred ca ar trebui so ameninti ca o zici parintilor
Asta merge de fiecare data
Stii care e faza...eu tot la varsta asta m`am dezvirginat.
dar din greseala.
Si acum imi pare rau...ai putea sa ii explici frumos ca nu e bine si si sora mea imi zicea ca ma zice la mama si din astea iar dupa ce s`a intamplat nenorocirea...cum eram incapatanata am facut`o da acum ca mi-a mai venit mintea la cap as da orice sa fiu iar virgina.succes:*
I-as explica cum sta treaba cu baietii, si apoi sa vada ea daca ii ma trebuie sex la 13 ani si as mai si ameninta-o ca o zis mamei daca nu se potoleste.pai ce? la 13 ani ii trebuie... dar nu are toata viata inainte? asa sa faci si tu