Dacă sexul cu alții s-a petrecut pe timpul căsniciei, ar avea o scuză. Evident, nu caut să spun că e OK, ce a făcut, ci doar să îmi explic motivul. Dacă sexul extramarital a fost înaintea relației lor, tipul e dus rău cu pluta.
Poate fi dat în judecată pentru violență domestică și (nu mai știu exact termenul juridic dar și sluțirea cuiva e tot o faptă penală).
Libertatea barbatului se termina acolo unde incepe cea femeii.
A fost decizia ei, tu poti sa traiesti cu acea decizie sau poti sa decizi la randul tau sa te desparti.
Parul ei este proprietatea ei. Si nu are legatura cu tine. Este abuz sa tunzi pe cineva fortat (asta in forma simpla), ca sa nu mai vorbesc de violenta.
Normal ca nu. Daca un,, barbat" face asa, din punctul meu de vedere e bolvan mintal.
Nici mie nu mi-ar conveni ca iubita / viitoare mea sotie sa nu mai fie virgina. Dar asta nu inseamna ca am sa o torturez. As accepta lucrul asta, cu greu dar l-as accepta (cred, depinde).
Prin faptul ca barbatul o bate si ii face chestii ciudate, se inteleg violenta domestica: ilegala si in cazul in care despre acest lucru afla politia, respectivul va fi pedepsit (amenda in cel mai bun caz).
Asadar ce ai spus tu mai sus reprezinta violenta domestica pedepsita de lege.
Da, nu are ce insela femeia, mai ales nu are ce sa se laude femeia cati parteneri a avut!
Anonim519 întreabă: