Te asigur ca nu.
Spermatozoizii sunt ei luptatori, dar nici chiar sa treaca prin haine sa gaseasca vaginul apoi si un ovul, e cam mult pentru ei.
Sperma nu poate trece prin blug, chilot si sa ajunga la vagin. Deci nu poti ramane gravida.
Nu exista asemenea riscuri. Cand are loc un contact sexual exista rsc de sarcina insa nici atunci 100%!
Doar daca spermatozoidu ala care te va lasa insarcinata se numeste hudinii nu exista asa ceva mai ales daca tu nu esti exictata si nu ovulezi
Ai sa vezi pe aici multe raspunsuri cum ca e foarte posibil. Asculta-ma, nu se ramane asa usor
Da si mai face si cateva viraje la stanga si la dreapta dupa care se opreste brusc si realizeaza ca nu pe acolo e calea si incep iar a cauta unde trebuie sa ajunga pana dau de vagin si acolo bom bom s-a produs explozia
Lipsa ta de informare te va duce in stadiul de rasul curcilor, documenteaza foarte bine, eu am glumit mai sus, dar oricand intr-un grup o persoana poate glumi asa si tu sa iei de buna si te faci de ras. sfatul meu e sa te documentezi pe anumite chestii de baza, precum sexul
Remusopen întreabă: