| Vdgdvdhbdhd a întrebat:

Daca sperma uscată pe penis și după aceea se introducere penisul în vagin, poate avea ceva?

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

În acest caz, sperma nu mai este viabila. Dar, pentru un act sexual plăcut pentru ambii parteneri, este bine sa speli penisul cu apa calda și săpun.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De apa calda si sapun nu ai auzit?
macar din bun simt sa te speli nainte sa ai sex ca miroase cumplit un cuc nespalat.

| Vdgdvdhbdhd explică (pentru Violleta2022):

Mă refeream ca noi am avut contact sexual dar el s-a terminat pe un șervețel și după am stat câteva minute ca să se uste, nu mai dati cu hate

| Goete a răspuns (pentru Vdgdvdhbdhd):

E clar ca a ramas cartus pe teava, e esential sa urineze daca nu folositi prezervativwinking
Daca ai fost in perioada fertila sa ne trimiti poze cu bebelusul

| Violleta2022 a răspuns (pentru Vdgdvdhbdhd):

Nu sperma uscata de pe penis este problema ci cea ramasa pe tractul urinar, la interiorul penisului, aceea poate produce o sarcina imediat cum penisul este reintrodus in vagin, cu conditia ca femeia sa fie in perioada fertila.

| Goete a răspuns:

"Daca sperma uscata pe penis",
Este
"Daca creierul uscat in cap"

Si daca nu urinezi macar - chiar daca nu-l speli - aunci ai toate sansele sa "poata avea ceva"

| Vdgdvdhbdhd explică (pentru Goete):

Mă refer ca am avut contact sexual și s-a terminat pe un șervețel ca de aia era sperma uscată am stat câteva minute să se uste nu mai dati cu hate

| darrio2007 a răspuns (pentru Vdgdvdhbdhd):

Da, poate avea ceva. Pentru că pe țeavă nu a stat să se uște si pot fi incă viabili.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Când sunt ejaculați în afara corpului, durata de viață a spermei este scurtă, supraviețuind de obicei doar câteva minute până la o oră, deoarece se usucă rapid.

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).