În acest caz, sperma nu mai este viabila. Dar, pentru un act sexual plăcut pentru ambii parteneri, este bine sa speli penisul cu apa calda și săpun.
De apa calda si sapun nu ai auzit?
macar din bun simt sa te speli nainte sa ai sex ca miroase cumplit un cuc nespalat.
Mă refeream ca noi am avut contact sexual dar el s-a terminat pe un șervețel și după am stat câteva minute ca să se uste, nu mai dati cu hate
E clar ca a ramas cartus pe teava, e esential sa urineze daca nu folositi prezervativ
Daca ai fost in perioada fertila sa ne trimiti poze cu bebelusul
Nu sperma uscata de pe penis este problema ci cea ramasa pe tractul urinar, la interiorul penisului, aceea poate produce o sarcina imediat cum penisul este reintrodus in vagin, cu conditia ca femeia sa fie in perioada fertila.
"Daca sperma uscata pe penis",
Este
"Daca creierul uscat in cap"
Si daca nu urinezi macar - chiar daca nu-l speli - aunci ai toate sansele sa "poata avea ceva"
Mă refer ca am avut contact sexual și s-a terminat pe un șervețel ca de aia era sperma uscată am stat câteva minute să se uste nu mai dati cu hate
Da, poate avea ceva. Pentru că pe țeavă nu a stat să se uște si pot fi incă viabili.
Când sunt ejaculați în afara corpului, durata de viață a spermei este scurtă, supraviețuind de obicei doar câteva minute până la o oră, deoarece se usucă rapid.
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Reveenton întreabă: