| DracuIa a întrebat:

Daca spre exemplu ati avea un prieten sau prietena iar acesta ar avea o iubita/iubit de care v-ar placea foarte mult, v-ar atrage din toate punctele de vedere ca si aspect, personalitate, inteligeta, statut, sexual si etc. ati fi gelosi, invidiosi pe acesta, intruncat v-ati dori sa o aveti sau sa il aveti voi pe acesta ca si iubit/a? Fiti sinceri

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

De ce să fii geloasă/gelos? iei ce-ți place și basta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sincer, nu. Nu practic gelozia.

| dullcat a răspuns:

Imi place sa cred ca nu. Daca nu poti trece peste, mai bine rupi legatura decat sa iti otravesti sufletul asa si sa te mai si bagi in relatia altora.

| Hammurabi a răspuns:

Deja m-am plictisit și am obosit de dorința asta de a avea pe cineva doar pentru că îmi place și mă atrage.
S-a întâmplat de prea multe ori până la vârsta asta. Iar finalurile au fost aproximativ identice. Eram împreună, iar după o perioadă ajungeam la concluzia că nu e ceea ce visam și îmi imaginam eu.
Așa că nu mai reacționez doar la "îmi place, mă atrage". Acum am nevoie de mult mai multe. Iar aceste multe, nu le pot afla când femeia e deja cuplată cu altcineva.
Așa că, cu siguranță nu m-aș complica.
Am învățat să apreciez o femeie, mai ales dacă e în cercul meu de prieteni, fără să simt nevoia de a o avea.

| Crackman a răspuns:

Doar cei inapți sunt invidioși pe lucrul altcuiva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Cel mai probabil as admirat-o dar nu sa simt neapărat invidie. Poate un fel de gelozie pozitivă, dacă pot să-i spun așa.
M-aș feri totuși să nutresc in mine astfel de sentimente negative.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una sincer, aș invidia doar "ideea" doar "statutul" ( nu știu dacă înțelege cineva ce vreau să spun, nici eu nu înțeleg, doar știu cum sună în capul meu) happy

Dar sincer, hai să-ți recunosc ceva drag TPU și chiar și ție domnule Dracula, nu știu dacă e din obișnuință, dar eu una am să zic în prezent "pretendenți", ba funny e că vorbeam cu un prieten bun și el susținea "Măi, eu unul cred că ție Dumnezeu ți-a scos în cale niște bărbați buni, dar tu nici nu i-ai observat. Eu unul chiar cred că s-a întâmplat așa."
Funny e că avea dreptate, cu toate, toți au dreptate. happy Eu chiar am avut ceva tentative de-a lungul vieții să pot avea relații și nu m-au atras, pur și simplu. Deci de aici am dedus ceva, că eu orice ar fi nu mă interesează și nu mă atrage acest aspect al vieții. happy Așa că rămâne ideea cu gelozia/invidia, doar prin aspectul menționat mai sus.