| Raluca26 a întrebat:

Daca spune ca ii pare rau ca ne-am despartit si ca-si aduce aminte de momentele frumoase cu noi...ce inseamna? mentionez ca am stat mult impreuna si ca ne-am despartit de vreo 4 -5 luni

7 răspunsuri:
| Iwan a răspuns:

Inseamna ca tine la tine sa ca nu poate uita foarte repede ce s-a petrecut intre voi. Peresupun ca el chiar te iubeste.

| Ekcstsy a răspuns:

Te vrea inapoi, dar daca o faci sa il testezi mai intai si sa il pui in fata motivului despartirii initiale vezi cum reactioneaza si daca nu va face pe viitor la fel

| Fantastic7 a răspuns:

Inseamna ca ii e dor sa fie din nou cu tine.

| BulBuci a răspuns:

Depinde de felul lui de a fi crede-ma ca si eu am tinut enorm la fostul meu iubit si inca tin dar este posibil sa crezi ca tot ce spune este adevarat deoarece inca ti la el sau poate este un tip sincer thinking

| Copyright a răspuns:

Te vrea inapoi!
Se pare ca a incercat sa te uite, si nu poate! La mine fix asa a fost!
Mai departe totul depinde de tine...

| Raluca26 explică (pentru Copyright):

Nu stiu ce sa fac pentru ca el este genul mai mistocar si cand i-am zis ca nu-l cred mi-a zis ca nu are de ce sa faca misto si mi-a zis ca nu incearca sa ma convinga pentru ca altfel as crede sigur ca este o farsa asa cum mai face el de obicei...mi-a zis ca nu are motive sa minta ca lui chiar ii este dor de noi.Un coloeg a zis ca il credeca ii pare rau numai ca nu crede ca ma mai place.

| Raluca26 explică (pentru Copyright):

El este genul mai mistocar.Cand mi-a zis i-am spus ca nu-l cred ca iar este unul din momentele lui cand nu are ce sa faca si se apuca de fel si fel de farse.Mi-a zis ca nu are de ce sa faca misto ca lui chiar ii pare rau ca nu mai suntem impreuna si ca nu o sa incerce sa ma convinga cu nimic doar mi-a spus si ca daca il cred bine daca nu...Un coleg a spus ca il crede ca ii pare rau numai ca nu crede ca ma place.Eu nu stiu ce sa fac, cum sa-mi dau seama va rog ajutati-ma!