| RAY a întrebat:

Daca stii ca x e intr-o relatie incerci sa fi cu persoana respectiva sau renunti?

Răspuns Apreciat de Editori
| anamariarot a răspuns:

Eu aș renunța. Mi se pare ceva ce ține de educație, de bun simț să nu te bagi unde nu îți fierbe oala. Poți merge pe premisa: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.", pentru că, la rândul tău, nu ți-ar conveni să-și bage cineva nasul în relația ta.
Nu știu cât contează asta pentru alte persoane, însă cineva care încearcă să se bage pe sub pielea mea, să-i ia locul persoanei de lângă mine(în condițiile în care știe că am pe cineva), scade în ochii mei.

7 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Statisticile arata ca
relatiile cele mai rezistente si de durata sunt cele in care unul dintre parteneri este deja intr-o relatie si se desparte de persoana respectiva pentru a fi cu noul partener.

Moral vorbind, nu este corect asa ceva, pentru ca strici ceva ce nu e al tau si roata se mai si intoarce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu renunți! 'Într-o relație' va fi mereu cu oricine altcineva. Acum ce faci?! Aștepți o veșnicie să prinzi o zi sau două când va fi 'solo'!? Se încearcă, se probează, iar dacă se place, se ia acasă. Dar nu se renunță! laughing

| ambicio a răspuns:

Eu aș renunța.

| LoredanaS19 a răspuns:

Nu renunţi... Stai mereu cu ochii pe ei, cand vezi ceva neinregula, intervi tu, oricum mi s-ar părea banal daca ai renunţa pentru ca daca ti la persoana aceea destul de mult de ce sa suferi? Pentru ca are pe altcineva? Nu! Trebuie sa lupti daca iti doresti cu adevarat cevahappy

| pufipo a răspuns:

Bună,
dacă x de care îmi place mie foarte mult este într-o relaţie, indiferent de stadiul relaţiei (că se înţeleg, că nu se înţeleg, etc), renunţ; ţine d educaţie, poate şi eu la rândul meu am fost în situaţia aia, ştiu cum este, dar, niciodată nu îmi bag coada (dacă e să se despartă sau nu asta e). dacă el mă place pe mine şi după ce s-au despărţit relaţiile dintre noi (în cazul în care suntem prieteni şi ne cunoaştem) au rămas aceleaşi, poate aş acorda o şansă unei relaţii (însă, poate nici atunci, poate ar sta cu mine ca să o uite pe fosta, etc)

| PsihologMariusIftimie a răspuns:

Daca stii ca X este intr-o relatie si totusi iti doresti acea relatie cu X, trebuie sa iti asumi responsabilitatea si riscurile care vin odata cu asta. Si chiar daca evaluezi "rivalul" ca fiind inofensiv, nu este exclus sa te trezesti cu prietenii rivalului incercand sa "Te educe" - cunosc cazuri. Deci riscuri exista aproape intotdeauna. Iar daca intr-o situatie risti sa te confrunti cu "inamicul", mai este si situatia in care trebuie sa te tii in frau pe tine insuti, si nici asta nu este atat de usor, dar, cu putin exercitiu, vei reusi.

| Alle02 a răspuns:

Depinde de persoana x. Dacă-ți dă motive cum că te-ar plăcea? Dacă simte ceva pentru tine și e într-o relație doar de dragul copiilor? In schimb, daca ar fi o relatie okey, și doar tu îl placi pe x și el n-are nicio treaba cu tine, tu ca persoana normală renunți, ce rost ar avea să strici o relație știind că nu vei avea nicio satisfacție?