Buna.Din moment ce toate semnele indica ca nu trebuie sa apelati inca sex, ca nici nu aveti unde, iar ea nu isi doreste asta, tu ce crezi ca trebuie sa faci? Asteapta pana cand sunteti adulti si fiecare parte vrea.
Sa faci sex in pat nu e special, e normal. Sper ca nu ai de gand sa recurgi la sex cu forta, prin cimitir, padure, pe sub poduri sau Dumnezeu stie unde.
Dacă nu vrea sa facă sex cu tine nu o poți forță. Dacă totuși ții la ea, așteapt-o pana când este ea pregătită pentru sex.
Ce înțeleg eu...din ce scrii, că mă enervează cuvintele "mâncate" și lipsa de punctuație.
Ești disperat.
Amândoi sunteți minori.
Ea este virgină, poate și tu.
Că "părinții sunt stricți", păi ce ai vrea, dacă ea e minoră?
Ce nu înțeleg. Nu înțeleg sensul întrebării "Ce să fac?" Păi nu faci nimic, căci "nu am avut sex pentru ca ea nu e pregătită", deci dacă faci ceva e considerat viol.
Eu nu sunt virgin dar ea este virgina si plus ca ea vrea ft mult dar nu putem ca ara parinti stricti si nu avem unde
Ba dar nu ma mai faceti disprerat ca nu sunt doar v am cerut opinia pentru ca ea vrea sa facem sex dar in acelasi timp nu e pregatita si nici nu merge in alte locuri decat in casa pentru ca ea vrea dupa ce ne **** sa ne luam in brate si sa ne iubim gen sa fie after care
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: