Mda. Pe oricine sperie,, atacul,, direct. Acum depinde si de stil. Daca este putin umoristic si reusesti sa faci persoana sa rada putin. eu zic ca merge,, agatarea,,. Si -- dupa ce reusesti -- tu la ce ai fi dispus sa renunti ca relatia sa mearga? O sa promiti ca nu mai stai pe Tik-Tok? O sa renunti la tigari?
Buna! Din perspectiva mea, fiind fata, o sa îți fie puțin mai greu să îți găsești pe cineva fiind foarte direct, dar nu este imposibil. Deoarece, în general, fetelor le place sa vorbești mai mult cu ele, sa nu fii sec, sa nu dai răspunsuri prea directe etc. De ex daca vrei sa te bagi in seama cu o tipă nu i spui din prima că o placi. Trebuie sa fie reciproc sa se întâmple, și dacă ești prea direct nu o atragi atât de mult. Încearcă să te abții sa fii direct la anumite chestii, sa nu i spui că vrei sa iesi cu ea dupa 3 ore in care ați vb.
Daca porti ochelari de cal n-o sa-ti faci niciodata o relatie. Judecand dupa intrebari, tu porti mereu.
ati*
O femeie se invita în oraș la un restaurant scump și acolo are loc procesul de cunoaștere
Pe femei trebuie să le convingi că ești ce bărbat vor ele.
Depinde cu ce esti foarte direct.Cunosc un tip care voia sa se insoare si mireasa a renuntat cu vreo saptamana inainte de nunta.El i=a spus mamei lui ca el ar vrea totusi sa se insoare la data stabilita dacă ii gaseste o fata care doreste casatoria.Mama lui a gasit la tara la o famiie de credinciosi cu mai multe fete o fata care l/a cinoscut si a dorit să se casatoreasca. S/au casatorit la data stabilita, au deja 2 băieti mari acum si se inteleg foarte bine.
Daca te hotaresti sa iti intemeiezi o familie și spui umei fete direect ca vrei familie si copii si sa te casatoresti in termen scurt, sigur gasesti usor pe cineva. Fetele simt nevoia de casatorie la fel cum baietii simt nevoia de sex.
Câteva săptămâni sau luni?
Pana aici spui torul bine, dar când urmează fraza "câteva săptămâni sau luni" am impresia ca ai o problema ce trebuie rezolvata la un psiholog.
Cum sa spui asta când fetele în ziua de azi o fac maxim la a treia intalnire cu un baiat, maxim...
Și eu ies numai duminica și atunci foarte rar găsesc o fată cu care sa vorbesc, în majoritatea duminicilor chiar deloc, merg doar sa ma plimb sau sa joc la aparate ca altceva nu am de făcut, mai consum o bautura răcoritoare și seara vin posomorât din nou ca nu am găsit nici o fată.
Sâmbăta nu ai ce sa vezi ca nu e zi de sărbătoare, decât sâmbăta asta ca e sărbătoare probabil, dar poate frecventez eu locurile greșite și nu mă duc în locuri unde sunt fete, cine știe.
Vrei sa-mi spui ca dacă fetei ii place de tine din prima, așteaptă câteva luni sa facă sex,
Am alte ore la care ma plimb nu poți sa îmi spui sa ma plimb sâmbăta dimineața când atunci dorm
Nu sunt,crede-mă.
Toate fetele sunt în București,Cluj, Iași, Craiova și în orașe din astea mai mari.
S-au mutat toate, nu mai sta niciuna la sat. Uite ca mie îmi place la sat, că e mult mai liniste
Chiar ai luat de bun ce ti-am zis in raspunsul anterior.
Nu, nu o lua direct, si nici cu cartile. Pur si simplu fi politicos si un fel de " gentleman ", fa-i complimente, intreab-o cum a fost ziua ei si daca nu merge la o fata nu te da batut. Ca pe lumea asta sunt mii si mii de femei singure.
Tot tu spuneai intr-un topic anterior ca nu se abordează pe stradă
Cu cate feta ai facut tu sex la a3a intalnire maxim? Daca o fata vrea doar sex poate sa mearga in orice club si sa gaseasca un barbat dispus pentru asta. Daca insa vrea o relatie o sa caute un tip cu care are ceva in comun, o face sa rada, e politicos si este atrasa de el. Dupa 3 sau mai multe intalniri face sex cu el ca sa se asigure ca sunt compatibili din punct de vedere sexual ca altfel nu are rost sa investeasca prea mult in relatie fiindca o sa se termine oricum destul de repede.
Cam activ ești pe TPU, alte treburi nu ai decât despre sex și femei?
Poți fi direct, dar pana la o limită...și dacă ești la început și vorbești cu o fată, nu o lua direct cu,, te plac", ia-o mai ușor, cunoașteți-vă mai bine. Dacă ești direct, ești dar în unele situații, nu oricand, oricum.
Încearcă să fii amuzant, să o faci să râdă, sau poți să-i pui multe întrebări să o faci să vorbească despre ea, astfel se va simți importantă.
How give a damn f. Conteaza sa-i transimiti ce iti doresti tu de la ea. Si sa vezi daca iti poate oferi ce doresti. Cere ce vrea si e comunicativa. Altfel e doar o pierdere de timp si vreme, nervii tai.
Yeah am incercat, a spus unu si adevar a grãit. Trateaza femeia ca pe un copil de 7 ani si dupa o poti intelege. Daca un copil iti zice ca-l plictisesti, tu te superi?
Andrra131 întreabă: